Ελλάδα

Συγκινεί η γιαγιά από την πορεία για τον Παύλο Φύσσα

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει η εικόνα της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία ακούγοντας την πορεία για τον Παύλο Φύσσα να πλησιάζει, βγήκε στο μπαλκόνι με υψωμένες τις γροθιές. Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε τη συγκλονιστική εικόνα και το πλήθος που χειροκροτούσε.

Επρόκειτο ίσως για την πιο δυνατή στιγμή της χθεσινής μεγαλειώδους διαδήλωσης στη μνήμη του ανθρώπου που έγινε σύμβολο όταν δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Μιλώντας στο newsit.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα για την οποία σήμερα μιλά όλος ο δημοκρατικός κόσμος είπε: «έκλαψα για το παλικάρι.  Δεν ήξερα ότι είχε πορεία. Τους άκουσα και βγήκα στο μπαλκόνι. Ήταν χιλιάδες. Μπράβο στα παιδιά. Το έκανα μέσα από την καρδιά μου για το παιδί. Για τον Παύλο» πρόσθεσε συγκινημένη.

«Είχε τόσο κόσμο. Μπράβο! Κρίμα για το παλικάρι. Εμείς το κάναμε με την καρδιά μας για το παλικάρι. Όλοι το έκαναν με την καρδιά τους», κατέληξε.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το φουσκωτό που μετέφερε τους 39 μετανάστες στη Χίο και συγκρούστηκε με το σκάφος του λιμενικού
Στο Σχιστό οι 15 σοροί των μεταναστών – Στο κέντρικο κράτησης της Χίου θα μεταφερθούν όσοι μετανάστες πάρουν εξιτήριο – Στον εισαγγελέα σήμερα ξανά ο Μαροκινός διακινητής
Χίος: Το φουσκωτό που μετέφερε τους 39 μετανάστες και συγκρούστηκε με το σκάφος του λιμενικού
Ανανεώθηκε πριν 31 λεπτά
Η Μεσσηνία δοκιμάζεται από την κακοκαιρία: Πλημμύρες, ζημιές και κλειστοί δρόμοι
Η Κυπαρισσία βρέθηκε στο επίκεντρο των προβλημάτων από την κακοκαιρία, ενώ σημαντικές καταστροφές καταγράφηκαν σε καλλιέργειες και αγροτικές εκτάσεις σε ολόκληρο τον νομό Μεσσηνίας
Πλημμύρες στη Μεσσηνία