Ελλάδα

Συγκινεί η γιαγιά από την πορεία για τον Παύλο Φύσσα

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει η εικόνα της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία ακούγοντας την πορεία για τον Παύλο Φύσσα να πλησιάζει, βγήκε στο μπαλκόνι με υψωμένες τις γροθιές. Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε τη συγκλονιστική εικόνα και το πλήθος που χειροκροτούσε.

Επρόκειτο ίσως για την πιο δυνατή στιγμή της χθεσινής μεγαλειώδους διαδήλωσης στη μνήμη του ανθρώπου που έγινε σύμβολο όταν δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Μιλώντας στο newsit.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα για την οποία σήμερα μιλά όλος ο δημοκρατικός κόσμος είπε: «έκλαψα για το παλικάρι.  Δεν ήξερα ότι είχε πορεία. Τους άκουσα και βγήκα στο μπαλκόνι. Ήταν χιλιάδες. Μπράβο στα παιδιά. Το έκανα μέσα από την καρδιά μου για το παιδί. Για τον Παύλο» πρόσθεσε συγκινημένη.

«Είχε τόσο κόσμο. Μπράβο! Κρίμα για το παλικάρι. Εμείς το κάναμε με την καρδιά μας για το παλικάρι. Όλοι το έκαναν με την καρδιά τους», κατέληξε.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες απόλυτης καταστροφής μετά την υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα στη Λάρισα λόγω της κακοκαιρίας Byron
Η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου έχει διακοπεί ενώ, έχει διακοπεί και η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών - Θεσσαλονίκης επειδή οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν καλυφθεί από νερά
Ο φουσκωμένος ποταμός Ενιπέας
Hellenic Train: Μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο τμήμα Λάρισα–Παλαιοφάρσαλος
Η εταιρεία ανακοίνωσε την αναστολή των δρομολογίων εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που προκάλεσαν ζημιές στην υποδομή – Δύο αμαξοστοιχίες InterCity με πάνω από 600 επιβάτες ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train
Ανανεώθηκε πριν 21 λεπτά