Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγκινεί η μητέρα του μικρού Αλέξανδρου: “Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”

Συγκινεί η μητέρα του μικρού Αλέξανδρου: “Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ένας τεράστιος αγώνας για να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα για να μπορέσει να θερεπευτεί ο μικρός Αλέξανδρος από την Κοζάνη. Μάλιστα, στις 28 Ιανουαρίου θα αναχωρήσει για την Αμερική ο 12χρονος Αλέξανδρος Μελισσινός που διεγνώσθη από οστεοσάρκωμα μετά από κάταγμα που υπέστη σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου από όλη την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτουν καταστηματάρχες της Κοζάνης, στις προγραμματισμένες δράσεις τους για τον μικρό Αλέξανδρο, μικρά παιδιά χωρίς να ψωνίζουν, άφηναν το χαρτζιλίκι τους προκειμένου να βοηθήσουν τον Αλέξανδρο.

Ο 12χρονος από την Κοζάνη πάσχει από οστεοσάρκωμα στον μηρό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Αγία Σοφία» και στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -Ελπίδα». Η οικογένεια Μελισσινού θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό, της τάξεως των 300.000 – 600.000 ευρώ, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει ο Αλέξανδρος σε κάθε είδους θεραπεία που θα χρειαστεί.

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η δύσκολη περίπτωση του μικρού Αλέξανδρου, ο κόσμος της Κοζάνης, της Ελλάδας αλλά και ομογενείς Έλληνες του εξωτερικού, αγκάλιασαν τον Αλέξανδρο σαν δικό τους παιδί. Άλλωστε ο μικρός Αλέξανδρος θα μπορούσε να είναι το παιδί του καθενός.

Συγκινημένη η μητέρα του μικρού Αλέξανδρου

Το kozanilife.gr επικοινώνησε με την οικογένεια και συγκεκριμένα με την μητέρα του μικρού Αλέξανδρου, Χριστίνα, η οποία εμφανώς συγκινημένη από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου θέλησε να ευχαριστήσει εγκάρδια όλους όσους στηρίζουν αυτές τις ημέρες την οικογένειά του.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη που δείχνει, δεν έχω λόγια. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα λάμβανα τόση στήριξη από κόσμο άγνωστο. Μου τηλεφωνεί κόσμος που δεν γνωρίζω, Έλληνες του εξωτερικού, Έλληνες από παντού, άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου».

Ο Αλέξανδρος είναι ενήμερος για την κατάσταση της υγείας του από την πρώτη κιόλας στιγμή και διατηρεί μία πολύ καλή ψυχολογία όπως μας ενημέρωσε η μητέρα του, ενώ καθημερινά επικοινωνεί με τους φίλους του μέσω κοινωνικών δικτύων. Όπως φαίνεται, το ποδόσφαιρο που είναι το αγαπημένο του άθλημα και ανήκει ο ίδιος σε τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, τον έχει κάνει μάχιμο παίκτη που δεν εγκαταλείπει εύκολα τον αγώνα!

Η Κοζάνη, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, έχουν αποδείξει ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, ενώνονται δημιουργώντας μία μεγάλη αγκαλιά για όποιον το χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή μας χρειάζεται ο Αλέξανδρος, όπου είναι μόλις 12 ετών. Ας του δώσουμε όλοι μαζί την καλύτερη πάσα για τη ζωή!

Ο αριθμός λογαριασμού για όσους επιθυμούν να στηρίξουν την οικογένεια είναι:

Μελισσινός Γενναιος – EUROBANK:
0026.3507.2002.00004202
IBAN:GR9802635070000200200004202
ΒΙC: ERBKGRAA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις