Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκινεί ο γιατρός που «έσπασε» την καραντίνα του για να διασωληνώσει ασθενή: «Δεν έκανα δεύτερες σκέψεις»

Συγκινεί ο γιατρός που «έσπασε» την καραντίνα του για να διασωληνώσει ασθενή: «Δεν έκανα δεύτερες σκέψεις»
Φωτογραφία video grab

Η έλλειψη προσωπικού στο νοσοκομείο του Καρπενησίου οδήγησε γιατρό θετικό στον κορονοϊό να προχωρήσει στη διασωλήνωση ασθενή. Ο γιατρός που περιέθαλψε τον 32χρονο από το Ραπτόπουλο Ευρυτανίας, μίλησε για το περιστατικό στο Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου. 

Όπως είπε ο γιατρός στην Τατιάνα Στεφανίδου, βρέθηκε θετικός γύρω στις 23-24 Νοεμβρίου μετά από μία τριήμερη εφημερία. Τα συμπτώματα που εμφάνισε στην αρχή ήταν πυρετός και μεγάλη κατάπτωση, ενώ από την ενδέκατη ημέρα άρχισε να παρουσιάζει πιο σοβαρά συμπτώματα.

 

Click4more: ΠΟΕΔΗΝ: «Χωρίς γιατρούς το Νοσοκομείο Καρπενησίου παρά τη μεγάλη διασπορά στην Ευρυτανία»

 

 

«Τις τελευταίες μέρες αισθανόμουν σαφώς πολύ καλύτερα. Όμως, το προηγούμενο βράδυ είχα κάνει τεστ το οποίο ήταν θετικό» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου. «Και το πρωί προχθές με πήραν από το νοσοκομείο και μου είπαν: “Κύριε Πέτρο έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο συνάδελφος σας έχει καταρρεύσει, έχουμε ένα σοβαρό περιστατικό και πρέπει να έρθετε”», προσθέτει.

«Δεν το σκέφτηκα. Δεν μπορούσα να κάνω δεύτερες σκέψεις. Δεν γινόταν», δήλωσε ο κ. Πέτρου, μιλώντας για την απόφαση του να πάει να «σπάσει» την καραντίνα και να πάει στο νοσοκομείου Καρπενησίου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις