Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκίνηση: Εμβολιάστηκαν και οι πρώτοι ήρωες με τις «λευκές ποδιές» (pics)

Συγκίνηση: Εμβολιάστηκαν και οι πρώτοι ήρωες με τις «λευκές ποδιές» (pics)

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου του 2020. Σήμερα γράφτηκε ιστορία καθώς ξεκίνησαν οι πρώτοι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 ήταν η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη και o 85χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης, που είναι φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27/12) η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούπου και στο «Αττικόν» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα. Το εμβόλιο έκαναν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίμος Τασούλας, ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά και η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου. 

Με χαμόγελο και ανυπομονησία όμως περίμεναν το εμβόλιο και οι ήρωες της πανδημίας. Την Κυριακή σε πέντε νοσοκομεία της Αττικής ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών κατά της Covid-19. Γιατροί, νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό που βρίσκονται τόσους μήνες στην πρώτη γραμμή της «μάχης» έκαναν με ενθουσιασμό το εμβόλιο. 

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Πηγή φωτογραφιών: Intime News

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις