Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Συγκίνηση στο Πολυτεχνείο – Τα μικρά παιδιά τιμούν την επέτειο

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων για την 42η επέτειο απ’ την εξέγερση του πολυτεχνείου σήμερα.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται στο μνημείο του Πολυτεχνείου καθημερινά, ειδικά όταν στον χώρο φτάνουν μικρά παιδιά που καταθέτουν στεφάνια και λουλούδια. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των παιδιών της Μεντεσσοριανής Σχολής που μίλησαν στο newsit.gr.

Οι πύλες του ιστορικού κτηρίου της οδού Πατησίων θα παραμείνουν σήμερα ανοιχτές ως τις 21:00. Αύριο 17/11, ο εορτασμός θα κορυφωθεί με την πορεία, η οποία θα ξεκινήσει στις 15:30 και για το λόγο αυτό, οι πόρτες του κτιρίου θα είναι ανοικτές 9.30-13.00.


Κατά τη διάρκεια και των τριήμερων εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί έκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων και θα προβληθεί η ταινία «Εδώ Πολυτεχνείο» στην αίθουσα Γκίνη, ενώ η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης, μετά την εκκένωση του συγκροτήματος του ΕΜΠ από την επιτροπή εορτασμού, η οποία αποτελείται από τον ΣΦΕΑ, τις φοιτητικές παρατάξεις, τους συλλόγους φοιτητών του ΕΜΠ, την Πρυτανεία του ΕΜΠ και της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, τους συλλόγους διδασκόντων και εργαζομένων του ΕΜΠ, το ΤΕΕ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, την ΟΛΜΕ, τη ΔΟΕ και την Προοδευτική Ένωση Μητέρων Ελλάδας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε