Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκινητικό μήνυμα του Παναγιώτη Ραφαήλ για τον κορονοϊό: Προστατεύστε μας, μένουμε σπίτι

Συγκινητικό μήνυμα του Παναγιώτη Ραφαήλ για τον κορονοϊό: Προστατεύστε μας, μένουμε σπίτι

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με τον ηρωικό του αγώνα στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό σε όλους τους Ελληνες.

Μέσω της σελίδας που υπάρχει στο facebook οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ μιλώντας εξ ονόματος του παιδιού τους προτρέπουν τους Ελληνες να μείνουν στα σπίτια για να νικήσουν και τον κορονοϊό. Ο μικρούλης ήρωας που έχει αγκαλιάσει όλη η χώρα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους πάντες για την βοήθεια καλώντας τους συμπολίτες μας να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες, στις οποίες συγκαταλέγεται και ο ίδιος μένοντας στο σπίτι. 

Αναλυτικά το μήνυμά του.

«Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεία που θα με κάνει δυνατό. Σ’ αυτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε κάθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακόμα μια φορά. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Είναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθούμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις