Ελλάδα

Συγκλονιστική μαρτυρία Αστυνομικού: «Είναι σαν να είσαι στο κενό, όλα είναι στο κόκκινο» (video)

«Αυτό που ένιωσα δεν το έχω ξαναζήσει στην ζωή μου. Είναι σαν να είσαι σε ένα κενό…». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια, ο Ειδικός Φρουρός της Ομάδας ΔΙΑΣ, Κωνσταντίνος Σαμαράς, περιγράφει όσα διαδραματίστηκαν κατά την μεταφορά ενός 4χρονου παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων με περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας στις 26 Απριλίου.

Ο 31χρονος, που με μεγάλη προσπάθεια συγκρατεί τα δάκρυά του, αποκαλύπτει όλα όσα έζησε στο σπίτι της οικογένειας όπου το 4χρονο παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και χρειαζόταν άμεσα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Αφού αρχικά τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνάδελφοί του με μαλάξεις προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί και ενώ έβλεπαν ότι το ασθενοφόρο καθυστερούσε να έρθει, πήραν την κρίσιμη απόφαση να χρησιμοποιήσουν το περιπολικό για την διακομιδή του αγοριού.

«Είσαι σε ένα κενό. Είναι όλα στο κόκκινο» συμπληρώνει ο Ειδικός Φρουρός που μαζί με την βοήθεια των συναδέλφων κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να φτάσει στο Αγλαΐα Κυριακού από το Παλαιό Φάληρο και έτσι να σωθεί η ζωή του μικρού αγοριού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, που είναι πατέρας ενός παιδιού, αναφέρει «νιώθω υπερηφάνεια για τους συνάδελφους μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον Θεό που με βοήθησε να αντεπεξέλθω».

Ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα προς του πολίτες λέγοντας «ο κόσμος να ξέρει πως είμαστε εδώ».

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
18χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από κλαμπ στη Σάμο - «15 άτομα τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν, τους έλεγε να σταματήσουν και τον κλωτσούσαν»
«Όλα τα χτυπήματα, τα έχει φάει στο πρόσωπο. Είμαστε στο νοσοκομείο. Είμαστε δεύτερη μέρα εδώ. Δεν ξέρουμε τι έχει. Το μάτι του το ένα βλέπει θολά. Έχει ζαλάδες»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πιάστηκε στα «πράσα» εγκληματική οργάνωση που προμήθευε όλη την Κρήτη με πυρομαχικά από την Αλβανία
Έκρυβαν τα πυρομαχικά σε ειδική κρύπτη αγροτικού φορτηγού - Ο ρόλος των μελών της οργάνωσης, ο «εγκέφαλος» που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και τα αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας
Πυρομαχικά
1