Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Συγκλονιστική περιγραφή Καλλιάνου για τον αδερφό του: «Γιάννη κάνε κάτι, δεν είμαι καλά, φοβάμαι»

Συγκλονιστική περιγραφή Καλλιάνου για τον αδερφό του: «Γιάννη κάνε κάτι, δεν είμαι καλά, φοβάμαι»

Συγκλόνισε στο Live News ο Γιάννης Καλλιάνος με την περιπέτεια υγείας του αδερφού του που νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο είπε: «Αυτό που ζήσαμε με τον αδερφό μου δεν θέλω να το ζήσει καμία οικογένεια στον κόσμο».

Και συνέχισε: «Νοσηλεύεται 12 ημέρες, είναι στο νοσοκομείο με χαμηλό κορεσμό στο οξυγόνο, του έχει κάνει τραχειοβρογχίτιδα, πνευμονία, έχει τρομερή δύσπνοια, περπατάει 2 μέτρα και είναι λες και έχει τρέξει χιλιόμετρα, του έκανε ζαχαρώδη διαβήτη, έχει 350 ζάχαρο αυτή την στιγμή, έχει υγρό στην καρδιά του. Σήμερα είναι κάπως καλύτερα. Οριακά απέφυγε την διασωλήνωση. Ξεκίνησε με ένα απλό μπούκωμα. Τίποτα άλλο δεν είχε. Επειδή είναι γιατρός μετά από 2-3 μέρες κατάλαβε ότι πέφτει ο κορεσμός του οξυγόνου. Πήγε στο νοσοκομείο την τρίτη μέρα συμπτωμάτων και από την 4η – 13η μέρα είχε 40 πυρετό και τρομερή δύσπνοια. Με πήρε τηλέφωνο με φωνή αλλαγμένη, λαχανιασμένη και μου είπε «Γιάννη κάνε κάτι, δεν είμαι καλά, φοβάμαι», και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μπορείς να πας να δεις τον άνθρωπό σου. Είναι φοβερό αυτό που έζησα», είπε φανερά συγκινημένος ο κ. Καλλιάνος.

«Είναι ένας ιός που μπορεί να σου κάνει 1002 προβλήματα. Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι στιγμές που περάσαμε. Τις τελευταίες ώρες είναι λίγο καλύτερα. Να πάρει ένας αρνητής τηλέφωνο τον αδερφό μου, που σου μιλάει λαχανιασμένος με αλλαγμένη φωνή, θα καταλάβει αν υπάρχει κορονοϊός», είπε καταλήγοντας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις