Δευτέρα, 20 Μαΐ
27oC Αθήνα

Συγκλονίζει ο Θάνος Μικρούτσικος για τον καρκίνο: Δεν φοβάμαι! Video

Συγκλονίζει ο Θάνος Μικρούτσικος για τον καρκίνο: Δεν φοβάμαι! Video
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Δυο χρόνια τώρα ο Θάνος Μικρούτσικος δίνει μάχη με τον καρκίνο. Αλλά δεν το βάζει κάτω. «Δεν φοβάμαι» λέει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή, ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό και θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια και ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο, όχι στην κατάθλιψη», είπε ο Θάνος Μικρούτσικος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του OPEN.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης είναι αποφασισμένος να μην το βάλει κάτω. Κι ας είναι ο θάνατος πιο… ψηλός από εκείνον, όπως λέει: «Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή την ζωή, την τελικά τόσο μικρή, είμαστε σχοινοβάτες. Το στοίχημα είναι να σηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε.

Σε ό,τι αφορά στον θάνατο, εγώ κι αυτός είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια, είναι 3 μέτρα ψηλός, εγώ το 1,70 το γνωστό. Ξέρεις ότι στον 15 γύρο θα σε ρίξει νοκ άουτ. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία», τόνισε.

Κάνοντας ακόμη και χιούμορ με το θάνατο, επικαλείται μια δήλωση του Γούντι Άλεν που είχε πει: «Δεν φοβάμαι το θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα έρθει».

Ο Θάνος Μικρούτσικος, που αποφάσισε να δεχτεί την τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, μιλά και για πολιτική. Επιτίθεται στην κυβέρνηση για την πολιτική των επιδομάτων, λέγοντας πως «έδωσαν την τελευταία στιγμή 1,1 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους την ημέρα, ενώ τους είχαν λιανίσει 10 χρόνια και οι τρεις».

Σχολιάζοντας δε τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τον Κλάους Ρέγκλινγκ (σ.σ. αν ήταν φοιτητής μου στο πανεπιστήμιο θα τον έκοβα), ο Θάνος Μικρούτσικος είπε για τον υπουργό Οικονομικών: «εγώ θα τον έκοβα και από το γυμνάσιο τον Τσακαλώτο».

Δείτε όσα είπε ο Θάνος Μικρούτσικος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις