Πέμπτη, 22 Φεβ.
15oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μία Κύπρια και ένας Κύπριος αγνοούνται – Αγωνιώδεις εκκλήσεις από τις οικογένειες

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μία Κύπρια και ένας Κύπριος αγνοούνται – Αγωνιώδεις εκκλήσεις από τις οικογένειες
Reuters

Μία 24χρονη και ένας νεαρός – και οι δύο από την Κύπρο – φέρονται να αγνοούνται μετά από την τρομερή σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Συγγενής της κοπέλας απεγνωσμένος δείχνει τη φωτογραφία της.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, πρόκειται για την 24χρονη φοιτήτρια οδοντιατρικής Αναστασία Δαμίδου, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί μετά την πολύνεκρη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο πατέρας του φίλου της βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και κάνει έκκληση σε όποιον την έχει δει και γνωρίζει κάτι για την τύχη της να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Η 24χρονη από την Πάφο της Κύπρου, βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 το βράδυ της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου δεν έχει δώσει σημείο ζωής. Να σημειωθεί ότι οι γονείς της κοπέλας έρχονται από την Κύπρο στη Λάρισα.

Έκκληση απευθύνει και η οικογένεια του νεαρού φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου, ο οποίος, σύμφωνα με το sigmalive.com ήταν στο μοιραίο τρένο.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τα τηλέφωνα: 99235632, 96615761, 00306942245592.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις