Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο πρώην αστυνομικός που σκοτώθηκε με το γιο του είχε χάσει και τη σύζυγό του

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο πρώην αστυνομικός που σκοτώθηκε με το γιο του είχε χάσει και τη σύζυγό του

Δύο από τα θύματα της πολύνεκρης σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη ήταν και ο πρώην αστυνομικός Βαγγέλης Μπουρνάζης μαζί με τον 15χρονο γιο τους.

Ο Βαγγέλης και ο γιος του επέστρεφαν μαζί από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, και επέβαιναν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια χτυπήθηκε από ένα τραγικό γεγονός, αφού πριν 2 χρόνια είχε πεθάνει η σύζυγός του από καρκίνο. Του στοίχισε πολύ η απώλεια. Κατάφερε και στάθηκε ξανά στα πόδια του.

Επέστρεφε στην Θεσσαλονίκη μαζί με το πιο μικρό από τα 3 παιδιά του και είχαν πάρει κουκέτα.

Ο Βαγγέλης Μπουρνάζης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής. Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν υποδειγματικό αστυνομικό και έναν άξιο οικογενειάρχη. Περιγράφουν με τα πιο θερμά λόγια τον αγώνα που έδωσε στο πλευρό της συζύγου του. 

Τραγική φιγούρα ο γιος Δημήτρης Μπουρνάζης, ο οποίος πήγε στη Λάρισα για να αναγνωρίσει τις σορούς του πατέρα του και του αδερφού του. Έσφιξε τα δόντια και βρήκε το κουράγιο να μιλήσει στους δημοσιογράφους για την απάνθρωπη συμπεριφορά της Hellenic train. Με φωνή που έτρεμε και με το βλέμμα πλημμυρισμένο από οργή ζήτησε μόνο ένα πράγμα: να γίνει κάτι για να μην πεθάνει άλλος.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις