Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας – «Η οικογένεια περιμένει μια συγγνώμη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της 23χρονης Ιφιγένειας που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης. Οι γονείς παρέλαβαν την Παρασκευή τη σορό της, ενώ σήμερα θα γίνει η κηδεία του νεαρού κοριτσιού στα Γιαννιτσά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το θάνατο της Ιφιγένειας από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη λέγοντας πως: «Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, στις 11:00 είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά».

Ο ίδιος σημείωσε πως η οικογένεια περιμένει ακόμη για μια συγγνώμη: «Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν μία ειλικρινή συγγνώμη την οποία δεν έχουν ακούσει».

Ο κ. Σούρλας την Παρασκευή δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το κατεστραμμένο βαγόνι και τη θέση που καθόταν η Ιφιγένεια. Η κοπέλα ταξίδευε με τον αρραβωνιαστικό της για Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος σώθηκε όμως η Ιφιγένεια τραυματίστηκε σοβαρά. Ήταν στο τρίτο βαγόνι, θέση 67.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπαιρνε μέρος σε κατάσβεση φωτιάς έκανε αναγκαστική προσγείωση στον ποταμό Αώο
Η φωτιά για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούσε το ελικόπτερο, εκδηλώθηκε σε απόκρημνο σημείο της Τύμφης, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, και προκλήθηκε από κεραυνό
Πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπαιρνε μέρος σε κατάσβεση φωτιάς έκανε αναγκαστική προσγείωση στον ποταμό Αώο
Σοκάρουν οι καταθέσεις των παιδιών της 44χρονης δολοφονημένης στη Ροδόπη - Δούλευε σεζόν για να γλιτώσει την αγριότητα του συζύγου
Οι μαρτυρίες τους είναι καταπέλτης, καθώς επιβεβαίωσαν πλήρως τη συστηματική και μακροχρόνια κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα τους προς τη μητέρα τους
Γυναικοκτονία στη Ροδόπη