Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας – «Η οικογένεια περιμένει μια συγγνώμη»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας – «Η οικογένεια περιμένει μια συγγνώμη»

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της 23χρονης Ιφιγένειας που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης. Οι γονείς παρέλαβαν την Παρασκευή τη σορό της, ενώ σήμερα θα γίνει η κηδεία του νεαρού κοριτσιού στα Γιαννιτσά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το θάνατο της Ιφιγένειας από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη λέγοντας πως: «Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, στις 11:00 είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά».

Ο ίδιος σημείωσε πως η οικογένεια περιμένει ακόμη για μια συγγνώμη: «Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν μία ειλικρινή συγγνώμη την οποία δεν έχουν ακούσει».

Ο κ. Σούρλας την Παρασκευή δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το κατεστραμμένο βαγόνι και τη θέση που καθόταν η Ιφιγένεια. Η κοπέλα ταξίδευε με τον αρραβωνιαστικό της για Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος σώθηκε όμως η Ιφιγένεια τραυματίστηκε σοβαρά. Ήταν στο τρίτο βαγόνι, θέση 67.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις