Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Σήριαλ με τους διοργανωτές

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Σήριαλ με τους διοργανωτές

Σε σήριαλ εξελίχθηκε το ποιος θα είναι τελικά ο διοργανωτής του συλαλλητηρίου της Αθήνας στις 4 Φαβερουαρίου για την Μακεδονία. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι επειδή είχαν κατατεθεί δυο αιτήσεις θα γινόταν κλήρωση για να αναδεχθούν οι διοργανωτές.

Οι διοργανωτές είχαν μοιραστεί στα δυο αφού είχαν κατατεθεί δύο ξεχωριστές αιτήσεις για την παροχή άδειας χρήσης της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου για το συλλαλητήριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση, που είχε με τους φορείς αυτούς η αρμόδια αντιδήμαρχος, Νέλλη Παπαχελά, στο Δημαρχείο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας.

Σήμερα, σύμφωνα με την «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου» ανέλαβαν εκείνοι την διοργάνωση του συλαλλητηρίου. Μιλώντας στο newsit.gr η εκ των διοργανωτών, Γωγώ Μπιτάκου, είπε ότι το θέμα λύθηκε και το συλαλητήριο θα διοργανωθεί από εκείνους και δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεται ο κόσμος.

Η άλλη αίτηση είχε υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη. Κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις