Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Συλλαλητήριο – Μακεδονία LIVE: Μολότοφ, χημικά και νέος γύρος επεισοδίων!

Συλλαλητήριο – Μακεδονία LIVE: Μολότοφ, χημικά και νέος γύρος επεισοδίων!

“Λαοθάλασσα” συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι “ασχήμιες”, πάντως, δεν έλειψαν με χημικά και επεισόδια.
Σοκάρει η εικόνα του τραυματισμένου φωτορεπόρτερ. Δείτε τι καταγγέλλει ο ίδιος στο βίντεο του newsit.gr.
Παρακολουθήστε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στο live blogging του newsit.gr με βίντεο και φωτογραφίες.

Συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών για την Μακεδονία πραγματοποιούν σήμερα, Κυριακή 20.01.2019, παμμακεδονικές οργανώσεις και επιτροπές στο Σύνταγμα. Όπως αναφέρει η παμμακεδονική Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων κάλεσε σε «μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση» ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Επιπλέον, σύμφωνα με την παμμακεδονική Συνομοσπονδία, τη Δευτέρα θα ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας από την πόλη των Πρεσπών η οποία θα καταλήξει στις 27 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα.

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν στο liveblog του newsit.gr

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

συλλαλητήριο Μακεδονία

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία – Κλειστό μετρό, κλειστοί δρόμοι

Σημειώνεται ότι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν, σύμφωνα με την αστυνομία, ήδη από το πρωί της Κυριακής, 20.01.2019, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση από το Σάββατο, στις 22:00, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία από αύριο, στις 6:00, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατούν.

Επιπλέον, κατόπιν εντολής της αστυνομίας από το πρωί της Κυριακής στις 10:00 έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις με αφορμή το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις