Ελλάδα

Συλλαλητήριο των δημοσίων υπαλλήλων έξω από την Βουλή – Κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας [pics]

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν ομοσπονδίες και σωματεία του Δημοσιίου, με κύρια αιτήματα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων καθώς και την άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης.

Με κεντρικό σύνθημα «Μόνιμη και σταθερή εργασία, όχι στις ελαστικές μορφές εργασίας» οι δημόσιοι υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Κλαυθμώνος και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή, στην είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

«Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων αφορά όλους, μόνιμους και συμβασιούχους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Είναι αγώνας κοινός. Ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων είναι αγώνας ενάντια σε όλες τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, ενάντια στις απολύσεις, είναι αναγκαίος όρος για μια αξιοπρεπή διαβίωση”», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι ομοσπονδίες και τα σωματεία του δημοσίου τομέα.

Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν εκπρόσωποι 100 σωματείων εργαζομένων του δημοσίου τομέα. Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής.

dimosioi ipaliloi

dimosioi ipaliloi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Μάκρη μεταξύ Τούρκων μαφιόζων
«Βλέπουμε κατά μεσής του δρόμου στη Λεωφόρο Μαραθώνος και στη συμβολή με την οδό Πλαταιών, τους δύο Τούρκους μαφιόζους να πυροβολούν εναντίον ενός τζιπ ομοεθνών τους» λέει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
Τούρκοι
Ράμματα στο μάτι και κάταγμα στο κρανίο φέρει ο 23χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι έπεσε με τα γόνατα και ενώ βρίσκονταν στο έδαφος ένας τον χτύπησε με σφυρί ενώ οι υπόλοιποι τον χτυπούσαν όσο ο ίδιος προσπαθούσε να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια του στο πρόσωπο του
Απολογία στον ανακριτή του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία 20χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς