Ελλάδα

Σύλληψη ενός 20χρονου για εμπρησμό από αμέλεια στο Πέραμα – Οριοθετήθηκε η φωτιά

Στη σύλληψη ενός 20χρονου, ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Ικαριώτικα, στο Πέραμα Αττικής, προχώρησαν υπάλληλοι του ανακριτικού γραφείου Πειραιά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Η πυρκαγιά στη συγκεκριμένη δασική έκταση που εκδηλώθηκε αργά χθες το απόγευμα στο τέρμα της οδού Κολοκοτρώνη στο Πέραμα κοντά σε οικισμό, επεκτάθηκε γρήγορα λόγω του δυνατού ανέμου που έπνεε στην περιοχή αλλά και λόγω της περιορισμένης πρόσβασης στο σημείο.

perama

Η πυροσβεστική υπηρεσία κατάφερε να την οριοθετήσει χωρίς να υπάρχει κάποιο ενεργό μέτωπο ενώ στο σημείο εξακολουθούν να βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 45 πυροσβέστες, 14 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η 62χρονη διευθύντρια των ΚΕΠ Βοιωτίας μπορεί να μπερδεύτηκε και να έθαψε ζωντανή τη μητέρα της» - Βίντεο από τη στιγμή που φεύγει από το σπίτι
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δήλωσε πως ένας πολίτης που δεν έχει γνώσεις ιατρικής, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει 100% πότε ένας άνθρωπος έχει φύγει από τη ζωή
Γυναίκα
17