Ελλάδα

Συμφωνία για προνομιακή προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος για τα μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι εταιρείες μέλη της πρωτοβουλίας, αλλά και οι οικογένειές τους θα απολαμβάνουν σταθερή και ενιαία τιμή για 12 μήνες.

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αφού επικοινώνησε με τους σημαντικότερους παραγωγούς και παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, επιλέγοντας τελικά τον όμιλο ELPEDISON ως τον κοινό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για τα Μέλη της.

Με αυτή τη συμφωνία, εξασφαλίζοντας μια ενιαία και σταθερή τιμή για όλο το χρόνο για τις εταιρείες που είχαν ενταχθεί στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέχρι τις 31/10/2018, θωρακίζεται η κοινότητα από το ασταθές περιβάλλον και την ανοδική τάση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η ELPEDISON, εκτός από το επιχειρησιακό τιμολόγιο για την κατανάλωση των Μελών της Πρωτοβουλίας, προχώρησε σε ειδική, ιδιαίτερα ανταγωνιστική προσφορά για οικιακό τιμολόγιο, για τους 5.000 εργαζομένους των Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Σημειώνεται πως στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν δεκάδες εταιρείες με μοναδικό κριτήριο να διατηρούν στην Ελλάδα έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία της επιχείρησης και αφού προηγουμένως περάσουν από έλεγχο και πιστοποίηση της Εταιρείας Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η ανακοίνωση της υγειονομικής περιφέρειας και του «Ευαγγελισμού» για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι: «Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον νοσηλευτή βάρδιας»
Διευκρινίσεις έδωσε η 1η Υγειονομική Περιφέρεια σχετικά με τον θάνατο της 16χρονης που πέθανε έξω από κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ της Κυριακής...
Το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο που κατέρρευσε το κορίτσι στο Γκάζι
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι: Εγκληματίας ο καταστηματάρχης που πουλάει ποτά μπόμπες
«Έχουμε ένα ζήτημα ελεγκτικών αρχών, πόσα μαγαζιά να ελέγχει η αστυνομία;», υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνοντας πως «οι τοξικολογικές έρευνες θα δείξουν πώς χάθηκε το παιδί»
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ο Γεωργιάδης διαψεύδει την αστυνομία για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι: «Το νοσοκομείο είχε ενημερώσει»
Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της θα δώσουν οι τοξικολογικές - «Έλεγξα ο ίδιος τα βήματα που έκαναν οι γιατροί στο Ευαγγελισμός, έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν», τόνισε
16χρονη
11
Διήμερο με βροχές και από το Σαββατοκύριακο «καλοκαίρι» - Καταιγίδες και νέα πτώση της θερμοκρασίας την 28η Οκτωβρίου
Σε κεντρικά, νότια, δυτικά, ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες οι περισσότερες βροχές - Βαλκανικό μέτωπο θα «χτυπήσει» τη χώρα από την Τρίτη - Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών
Βροχή