Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Συμμορία έκλεβε καταλύτες από αυτοκίνητα στο Ελευθέριος Βενιζέλος – Δύο συλλήψεις

Συμμορία έκλεβε καταλύτες από αυτοκίνητα στο Ελευθέριος Βενιζέλος – Δύο συλλήψεις

Δύο άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου από το τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, καθώς φέρονται να έκλεβαν καταλύτες από αυτοκίνητα στο Ελευθέριος Βενιζέλος.  

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 34χρονος συλληφθείς μαζί με συνεργούς του, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να κινούνται με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στους χώρους του εμπορικού πάρκου του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και να προσπαθούν να αφαιρέσουν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ύστερα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες και το οποίο είχε ενοικιαστεί στο όνομα της 25χρονης που επίσης συνελήφθη. Αμέσως μετά το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος οδηγούσε, ενώ ξέφυγαν οι συνεργοί του και αναζητούνται.

Σε έρευνα που έγινε σε σπίτι των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτων, πλήθος συμβολαίων για ενοικίαση αυτοκινήτων και τιμολόγιο για πώληση παλαιών σιδήρων και καλωδίων.

Οι φερόμενοι ως δράστες πωλούσαν άμεσα τους κλεμμένους καταλύτες προκειμένου να είναι αδύνατος ο εντοπισμός και η ταυτοποίησή τους.

Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις κλοπής καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Σημειώνεται, ότι ο 34χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις