Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Συμμορία λήστευε υπό την απειλή μαχαιριού επιβάτες στο Μετρό – Βίντεο «ντοκουμέντο»

Συμμορία λήστευε υπό την απειλή μαχαιριού επιβάτες στο Μετρό – Βίντεο «ντοκουμέντο»

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση μιας συμμορίας που λήστευε επιβάτες του Μετρό, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Οι δράστες είχαν «χτυπήσει» σε σταθμούς στα δυτικά προάστια και στο κέντρο της Αθήνας. 

Το βίντεο, που εξασφάλισε η ΕΡΤ, είναι από ληστεία που έγινε στις 27 Μαρτίου στον σταθμό του Μετρό «Κεραμεικός». Τα δύο μέλη της συμμορίας – 22 και 15 ετών – απείλησαν επιβάτη που περίμενε στην αποβάθρα και αφού τον ακινητοποίησαν και τον απείλησαν ότι έχουν μαχαίρι και ότι θα του κάνουν κακό, του πήραν τα χρήματά του. 

Το θύμα φοβήθηκε και τους παρέδωσε στους δύο δράστες όλα τα χρήματα που είχε στις τσέπες του. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Μετά τη ληστεία, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίας Βαρβάρας ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο Ασιάτες. Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των Αρχών, από τις αρχές του μήνα οι δύο συλληφθέντες είχαν διαπράξει άλλες πέντε ληστείες στις αποβάθρες του Μετρό σε Αγία Βαρβάρα, Αγία Μαρίνα, Αιγάλεω και Κεραμεικός. Ανάμεσα στα θύματά τους, ήταν και παρέες ανήλικων μαθητών.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν δε ότι o 22χρονος είχε συλληφθεί στις 21 Μαρτίου, από την Ασφάλεια Χαϊδαρίου, για 27 διαρρήξεις σε σταθμευμένα ταξί, αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε την εγκληματική του δράση

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις