Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Συμμορία ρήμαζε σπίτια σε Σπάτα και Αρτέμιδα – Χειροπέδες σε έναν 38χρονο

Συμμορία ρήμαζε σπίτια σε Σπάτα και Αρτέμιδα – Χειροπέδες σε έναν 38χρονο
Eurokinissi

Ένας 38χρονος μέλος συμμορίας που «άδειαζε» σπίτια σε Σπάτα και Αρτέμιδα συνέλαβε η αστυνομία. Εξιχνιάστηκαν συνολικά 11 κλοπές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν 3 μέλη της συμμορίας που έκλεβε από σπίτια σε Σπάτα και Αρτέμιδα.

Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για «διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και φθορές ξένης ιδιοκτησίας».

Η δράση τους χρονολογείται τουλάχιστον από τον περασμένο Ιούλιο και δρούσαν, είτε όλοι μαζί, είτε μεμονωμένα, κινούμενοι με αυτοκίνητο.

Οι δράστες, αφού προσέγγιζαν το σπίτι – στόχο τους, προκαλούσαν φθορές στις εξωτερικές περιφράξεις ή τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό τους.

Ορισμένες φορές έκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα, που βρίσκονταν στην αυλή των σπιτιών, ενώ άλλες αφού είχαν μπει άρπαζαν κοσμήματα, οικιακά και ηλεκτρονικά – ηλεκτρικά είδη.

Εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών από σπίτια σε Σπάτα και Αρτέμιδα.

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε κλήση σχετικά με διάρρηξη σε σπίτι στα Σπάτα, το βράδυ της Τετάρτης, 1η Νοεμβρίου, συνέλαβαν έναν 38χρονο μέλος της συμμορίας, ο οποίος τούς έβρισε και τους απείλησε, προτού συλληφθεί.

Στην κατοχή του βρέθηκαν κοσμήματα και 2 κινητά, τα οποία είχε κλέψει λίγο νωρίτερα και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις