Ελλάδα

Συναγερμός! Εξαφανίστηκε η 14χρονη Αντριάννα από τον Βύρωνα

Στις 3/6/2020, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βύρωνα Αττικής, η Αντριάννα Μ., 14 ετών, ρουμανικής καταγωγής, αναφέρει σε σχετική του ενημέρωση του Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως αναφέρεται, το “Χαμόγελο” ενημερώθηκε σήμερα, 9/6/2020, απογευματινές ώρες, για το ότι εξαφανίστηκε το παιδί και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Η Αντριάννα Μ. έχει ύψος 1,72 μ., είναι 60kg, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια. Έχει δύο ελιές στο άνω χείλος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και λευκά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δείτε την ανήλικη κοπέλα που εξαφανίστηκε

εξαφανίστηκε

Φωτογραφίες από: Facebook / Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολεμικό Ναυτικό: Το υπερσύγχρονο πυροβόλο Sovraponte στην πρύμνη των φρεγατών ΜΕΚΟ
Αυτό σημαίνει ότι η ΜΕΚΟ θα διαθέτει ένα όπλο που δεν σχεδιάζεται να αντιμετωπίσει μόνον τον πύραυλο στην τελευταία γραμμή άμυνας, αλλά μπορεί να συμμετέχει ενεργά στη μάχη με επιλογές κλιμάκωσης
Φρεγάτα
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της 6χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα: «Έχει επηρεαστεί το νευρικό της σύστημα» λέει η γιαγιά της
Η κατάσταση και του 3χρονου που είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Κόρινθο με γρίπη και διασωληνώθηκε στην Αθήνα, είναι καλύτερη και αναμένεται να μεταφερθεί σε απλή κλίνη
Νοσοκομείο παίδων