Ελλάδα

Συναγερμός για διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος που αγνοείται

Στην επιχείρηση εντοπισμού του συμβάλλουν ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας από τη βάση του Ακτίου κι ένα CL4-15 από τη Θεσσαλονίκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του onAlert.gr, αγνοείται εδώ και μια ώρα ένα εκπαιδευτικό διθέσιο αεροσκάφος, με τις αρμόδιες αρχές να έχουν ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες έρευνας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του διθέσιο εκπαιδευτικού αεροσκάφους , το οποίο όπως αναφέρουν οι πηγές πληροφόρησης αγνοείται εδώ και μια ώρα, γεγονός που οδήγησε τις αρχές να δώσουν εντολή για να απογειωθούν αεροπορικές δυνάμεις, για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.

Στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει συμμετέχουν ένα αεροσκάφος τύπου Canadair, καθώς και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ το εκπαιδευτικό αεροσκάφος έχει χαθεί από «τα ραντάρ» σε περιοχή μεταξύ Ιωαννίνων και Κοζάνης.

Το διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος απογειώθηκε από την Κοζάνη και επρόκειτο να φτάσει στα Ιωάννινα όπου θα επικοινωνούσε με τον ασύρματο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τελευταίο σήμα από το αεροσκάφος δόθηκε στις 12.29, πέντε ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ιωαννίνων, στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων στο Ανατολικό Ζαγόρι. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ δυνάμεις της ΕΜΑΚ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πηγαίναμε σαν τους κλέφτες να μαζέψουμε τις ελιές μας» λέει θύμα της μαφίας των Βοριζίων
«Ήταν ένα παλιό αμπέλι που το είχαμε ξεπατώσει, είχαμε πάρει άδεια, είχαμε φυτέψει νέο αμπελώνα και μια μέρα το είδαμε κομμένο. Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μη ζήσει αυτό το πράγμα»
Αστυνομικό μπλόκο στα Βορίζια / Φωτογραφία Αρχείου
Ρόδος: Οι μαρτυρίες για παραβίαση του κόκκινου φαναριού και η ταχύτητα των 140 χλμ πίσω από το φονικό τροχαίο
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και με όσα έχουν πει αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο του 45χρονου δεν αποκλείεται να κινούταν τουλάχιστον με 140 χιλιόμετρα, με το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο να είναι τα 60
Οδηγός 46