Ελλάδα

Συναγερμός για εξαφάνιση 15χρονης στο Περιστέρι – Φόβοι ότι κινδυνεύει

Εξαφανίστηκε από το Περιστέρι η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15 ετών. Σύμφωνα με επείγουσα ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ασφάλεια της ανήλικης βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, πιθανόν η 15χρονη Φωτεινή Γιαννοπούλου από το Περιστέρι «να είναι εγκλωβισμένη σε μία επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει»!

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Φωτεινής, στις 20.04.2022 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 μ. και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε (σ.σ. 19.04.2022) φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια nike.

exafanisi Giannopoulou Foteini Aniliki

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φίλαθλος στην Πάτρα έπαθε έμφραγμα στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί του από άγρια επεισόδια σε τοπικό αγώνα
Πήρε στα χέρια του το παιδί του και ξεκίνησε να τρέχει για να το σώσει από τους μανιασμένους οπαδούς - Όταν το μετέφερε σε ασφαλές μέρος ξεκίνησε να νιώθει δυσφορία
ΜΕΘ
Κακοκαιρία λίγων ωρών σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη
Η κακοκαιρία θα φέρει βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και σταδιακά στη Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα εξασθενήσουν
καιρός
Πάνος Ρούτσι και Ζωή Κωνσταντοπούλου με σκούπες μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη: «Τιμωρητική η τροπολογία, μην πειράξετε τα παιδιά»
«Εάν ήταν τα παιδιά σας εδώ πέρα, τι θα κάνατε; Είμαστε εδώ ειρηνικά, δεν είμαστε εμείς η απειλή, άλλοι είναι - Τα παιδιά εδώ είναι η οικογένειά μου και έτσι θα παραμείνουμε» λέει ο Πάνος Ρούτσι
Η ομάδα "Μέχρι Τέλους" στο σημείο που είναι γραμμένα τα ονόματα των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
78