Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Συναγερμός για εξαφάνιση 42χρονης στον Μαραθώνα – Αγωνία για την τύχη της

Συναγερμός για εξαφάνιση 42χρονης στον Μαραθώνα – Αγωνία για την τύχη της

Έρευνες στον Μαραθώνα για μία 42χρονη που εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, πρόκειται για τη Δήμητρα Δημητρακοπούλου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 15 Ιανουαρίου, εξαφανίστηκε από τον Μαραθώνα η Δημητρακοπούλου Δήμητρα, 42 ετών. Το Χαμόγελο ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 και «προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Η Δημητρακοπούλου Δήμητρα έχει ύψος 1,70 μ., βάρος 70 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε σκούρο τζιν, σκούρα μπλούζα και σκούρο ημίπαλτο μπουφάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις