Ελλάδα

Συναγερμός στη Λούτσα! Αγνοείται σέρφερ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λούτσα καθώς αγνοείται ένας σέρφερ και στην περιοχή πνέουν άνεμοι οκτώ μποφόρ ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από ιδιωτικό σκάφος.

Ο 52χρονος σέρφερ αναζητείται στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λούτσα, ενώ στην περιοχή σπεύδει ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού και ελικόπτερο του λιμενικού σώματος. Στη θαλάσσια περιοχή επικρατούν βορειοανατολικοί άνεμοι 8 μποφόρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλλάζουν τα δεδομένα στη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα με την επιφανειακά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία
Η νέα τεχνική αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που διασφαλίζει υψηλής ποιότητας θεραπεία για ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα σε αρχικά στάδια, με μεγάλη ακρίβεια και με λιγότερες παρενέργειες στους υγιείς ιστούς
istock