Ελλάδα

Συναγερμός στη Λούτσα! Αγνοείται σέρφερ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λούτσα καθώς αγνοείται ένας σέρφερ και στην περιοχή πνέουν άνεμοι οκτώ μποφόρ ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από ιδιωτικό σκάφος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 52χρονος σέρφερ αναζητείται στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λούτσα, ενώ στην περιοχή σπεύδει ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού και ελικόπτερο του λιμενικού σώματος. Στη θαλάσσια περιοχή επικρατούν βορειοανατολικοί άνεμοι 8 μποφόρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο – ντοκουμέντα για τη βόμβα στο εξοχικό επιχειρηματία στη Λευκάδα
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες έχει καταγραφεί σε διάφορες φάσεις του σχεδίου ενώ ο ένας εκ των δραστών, είχε μαζί και το κινητό τηλέφωνό του που εξέπεμπε σήμα κατά τη διάρκεια της «δουλειάς»
Εικόνα από ΣΚΑΪ