Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Συναγερμός στην Ηλιούπολη – Κρούσμα σε βρεφονηπιακό σταθμό

Συναγερμός στην Ηλιούπολη – Κρούσμα σε βρεφονηπιακό σταθμό
photo αρχείου intime

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού έχουμε σε ιδιωτική βρεφονηπιακό σταθμό στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί σε γονείς μαθητών κι εργαζόμενους σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στην Ηλιούπολη καθώς ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από μητέρα μαθητή, ότι τόσο η ίδια, όσο και ο τρίχρονος γιος της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Με τη σειρά της οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού ενημέρωσαν τηλεφωνικά τους γονείς όλων των παιδιών που βρίσκονται στο ίδιο τμήμα με το τρίχρονο αγόρι, ώστε να μην προσέλθουν και να παραμείνουν στο σπίτι.

Το συγκεκριμένο τμήμα παρέμεινε κλειστό όλη τη διάρκεια της ημέρας ωστόσο οι υπόλοιπες τρεις τάξεις του βρεφονηπιακού σταθμού στην Ηλιούπολη λειτούργησαν κανονικά, με κάποια από τα αδέρφια των μαθητών του αποκλεισμένου τμήματος να προσέρχονται κανονικά για μάθημα.

Όπως αναφέρουν πηγές στο Sputnik, νηπιαγωγοί του τρίχρονου αγοριού προσήλθαν στη σχολική μονάδα όπου και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά, ερχόμενοι σε επαφή με παιδιά και συναδέλφους. Η διεύθυνση του σταθμού ζήτησε μεν από τους εκπαιδευτικούς να πραγματοποιήσουν το τεστ ανίχνευσης κορονοϊού το συντομότερο δυνατό, ωστόσο, ενάντια στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τους ζήτησε να επιστρέψουν στα πόστα τους πριν την παραλαβή των αποτελεσμάτων.

Πηγή: sputnik

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις