Ελλάδα

Συναγερμός στους Αμπελόκηπους – Εξαφανίστηκε 14χρονη

Εξαφανίστηκε 14χρονη κοπέλα από τους Αμπελόκηπους και έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού, η 14χρονη χάθηκε το μεσημέρι της 10ης Απριλίου και από τότε δεν έχει δώσει κανένα ίχνος.

“Στις 10/04/2019 και ώρα 14:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, η Ανέλια Ν., 14 ετών. Η Ανέλια Ν. έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε άσπρο τζιν παντελόνι, μαύρη ζακέτα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ανέλια Ν. σήμερα 21/4/2019.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης