Ελλάδα

Συνάντηση Γεραπετρίτη με σιδηροδρομικούς: «Ενημερώσαμε για τις χρόνιες παθογένειες του ελληνικού Σιδηροδρόμου»

Νέα συνάντηση είχε σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με τους εργαζόμενους του σιδηροδρόμου.

Στόχος της συνάντησης ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν να διαμορφωθεί το τελικό πλαίσιο ασφαλούς λειτουργίας μέχρι να λειτουργήσει το νέο σύστημα  τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης ETCS στο τέλος Σεπτεμβρίου.

«Σήμερα, 13/3/2023 πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ-ΜΣΤ) με τον Υπουργό Επικράτειας αρμόδιο για τις υποδομές και τις μεταφορες κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στην οποία προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια αυτής, ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε από μέρους μας εκτεταμένως για τις χρόνιες παθογένειες του ελληνικού Σιδηροδρόμου, ενώ τονίστηκε ότι κανένα από τα προβλήματα αυτά δεν έχει επιλυθεί παρά τις επανειλημμένες και στοχευμένες προσπάθειές μας να τα αναδείξουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους».

«Ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε, ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η ασφαλής επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου καθώς και ότι σύντομα θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις εντός του ανωτέρω πλαισίου. Από μέρους μας τονίστηκε και πάλι η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για ανοιχτό, ασφαλή και ποιοτικό Σιδηρόδρομο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε ένωση σωληνώσεων το σημείο διαρροής προπανίου που προκάλεσε την φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα
Το πρόβλημα που στάθηκε η αφορμή για να προκληθεί η ισχυρή έκρηξη, δημιουργήθηκε στην ένωση δύο σωληνώσεων προπανίου, ωστόσο μέχρι αύριο θα έχουν εξαχθεί περισσότερα συμπεράσματα
Βιολάντα
Γιάννης Παναγόπουλος για το πάγωμα των λογαριασμών του: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Ας κρύβονται και ας φοβούνται οι συκοφάντες»
Ο Γιάννης Παναγόπουλος ελέγχεται για δύο κακουργήματα, υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης κατά της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
Γιάννης Παναγόπουλος 25
Τα ερωτήματα για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς μετανάστες και η κάμερα που δεν χρησιμοποιήθηκε
Ο κυβερνήτης του πλωτού που ενεπλάκη στο ναυάγιο, ανέφερε στους προϊσταμένους του, ότι δεν κρίθηκε αναγκαία η χρήση της, καθώς είχε εντοπιστεί το σκάφος με τους μετανάστες με τη χρήση του προβολέα
Σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Χίου