Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνελήφθη 29χρονος στην Κηφισιά για 16 κλοπές σε μαγαζιά – Χρησιμοποιούσε φυλλάδια για να κλέβει πράγματα

Συνελήφθη 29χρονος στην Κηφισιά για 16 κλοπές σε μαγαζιά – Χρησιμοποιούσε φυλλάδια για να κλέβει πράγματα
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 29χρονος αλλοδαπός στην Κηφισιά, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, επειδή άρπαζε κινητά, χρήματα και άλλα αντικείμενα από μαγαζιά. Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν 16 κλοπές.

Πιο αναλυτικά, ο 29χρονος συνελήφθη χθες Πέμπτη (21.9.2023) στην Κηφισιά μετά από έρευνα που έκανε η Αστυνομία για κλοπές σε μαγαζιά διαφόρων περιοχών της Αττικής. Ο δράστης έμπαινε σε αυτά με το πρόσχημα ότι μοίραζε φυλλάδια ή πούλαγε κουπόνια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τουλάχιστον από τον Μάρτιο, ο 29χρονος υποδυόταν τον διανομέα φυλλαδίων ή τον πωλητή κουπονιών φιλανθρωπικού χαρακτήρα και έμπαινε στα καταστήματα. Έβαζε τα φυλλάδια πάνω από κινητά, χρήματα ή άλλα προσωπικά αντικείμενα των υπαλλήλων και επειδή δεν του έδιναν σημασία, τα έπαιρνε πίσω, αρπάζοντας παράλληλα και ό,τι είχε καλύψει με αυτά.

Σε άλλες περιπτώσεις, εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι οι υπάλληλοι απουσίαζαν από το πόστο τους και άρπαζε ανενόχλητος κινητά, χρήματα ή άλλα αντικείμενα.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν 16 κλοπές στις περιοχές του Παγκρατίου, της Νέας Ιωνίας, της Κηφισιάς, του Αγίου Δημητρίου, της Νέας Ερυθραίας, της Αγίας Παρασκευής, της Λυκόβρυσης, της Νέας Σμύρνης, της Πεύκης και της Ηλιούπολης.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις