Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων έρχεται στο προσκήνιο και αμαυρώνει για άλλη μια φορά τον χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη φορά ένας προπονητής τένις 35 ετών συνελήφθη στα βόρεια προάστια ύστερα από καταγγελίες γονιών, ότι κακοποίησε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες τους. 

Ο προπονητής, που έχει δική του ομάδα, συνελήφθη την Παρασκευή σε περιοχή των βορείων προαστίων. Ο 35χρονος φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες της ομάδας του και στη συνέχεια να προχωρούσε στη σεξουαλική κακοποίησή τους. Δύο από τα κορίτσια δεν άντεξαν και αποκάλυψαν όλα όσα έζησαν στους γονείς τους.

O 35χρονος προπονητής:

Πρόκειται για δύο μικρά κορίτσια μόλις 14 ετών που εξομολογήθηκαν στους γονείς τους ότι και άλλες συναθλήτριές τους έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο άντρα. Οι γονείς των δύο κοριτσιών κατήγγειλαν το περιστατικό την περασμένη εβδομάδα στη ΓΑΔΑ, ενώ την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στην σύλληψη.

Ο 35χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις