Ελλάδα

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας σε σούπερ μάρκετ

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται, μετά από εκτεταμένες έρευνες, 39χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε 53χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο δράστης, που ομολόγησε την πράξη του, εισέβαλε, το απόγευμα της 10ης Δεκεμβρίου 2009, στο σούπερ μάρκετ του 53χρονου για να το ληστέψει. Ο άτυχος ιδιοκτήτης στην προσπάθειά του να αποτρέψει τη ληστεία και να ακινητοποιήσει τον δράστη, πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανή εμπλοκή του δράστη και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Το σούπερ μάρκετ βρισκόταν στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Ο ληστής σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξαναπροσπαθήσει με επιτυχία να ληστέψει το σούπερ μάρκετ κατά το παρελθόν και σήμερα κατά τη διάρκεια της απόπειρας ο ιδιοκτήτης έβαζε κάμερες για να αποτρέψει μία νέα ληστεία. 

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΗΓΗ: aggelioforos.gr

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ                                                                       ΠΗΓΗ: aggelioforos.gr

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ                                                    ΠΗΓΗ: aggelioforos.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με άντρα που παρίστανε τον αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο - Άρπαξε χρήματα από 33χρονο σε στάση λεωφορείου
Παριστάνοντας τον ένστολο, ο άνδρας ζήτησε επιτακτικά από τον 33χρονο να σηκώσει τα χέρια, και στη συνέχεια άρπαξε από την τσάντα του θύματος το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 200 ευρώ
Άγιος Δημήτριος