Ελλάδα

Συνελήφθη ο γιος εφοπλιστή γιατί στην καφετέριά του έγινε κορονοπάρτι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Τέταρτης οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Γ.Λ. μετά την καταγγελία που υπήρξε εις βάρος ότι σε μπαρ στο οποίο είναι ιδιοκτήτης διοργανώθηκε κορονοπάρτι.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αμέσως έφτασαν στις εννέα και μισή χθες το βράδυ στο κατάστημα της πλατείας Στάθας, όπου ο νεαρός φαίνεται ως υπεύθυνος λειτουργίας του.

Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν το Γ.Λ. και του επέβαλλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Oι αστυνομικοί κατά την έφοδο τους στο κατάστημα είδαν πολλά άτομα να βρίσκονται μέσα στο μαγαζί τα οποία έτρωγαν σουβλάκια κει έπιναν ποτά.

Ο Γ.Λ. με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήρια του Πειραιά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ – Επιχείρηση «Θερισμός»: Το ελληνικό FBI αποκάλυψε πέντε σπείρες με 1.151 κατηγορούμενους και λεία πάνω από 17 εκατ. ευρώ
Ένα από τα κυκλώματα κινούνταν σε πολλές περιοχής της Κρήτης, ενώ δύο κυκλώματα με «έδρα» τη Μακεδονία, είχαν απλώσει τα «πλοκάμια» τους έως την Κρήτη, την Αθήνα, τη Σαντορίνη και την Ήπειρο
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 46