Ελλάδα

Συνελήφθη ο γιος εφοπλιστή γιατί στην καφετέριά του έγινε κορονοπάρτι

Το βράδυ της Τέταρτης οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Γ.Λ. μετά την καταγγελία που υπήρξε εις βάρος ότι σε μπαρ στο οποίο είναι ιδιοκτήτης διοργανώθηκε κορονοπάρτι.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αμέσως έφτασαν στις εννέα και μισή χθες το βράδυ στο κατάστημα της πλατείας Στάθας, όπου ο νεαρός φαίνεται ως υπεύθυνος λειτουργίας του.

Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν το Γ.Λ. και του επέβαλλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Oι αστυνομικοί κατά την έφοδο τους στο κατάστημα είδαν πολλά άτομα να βρίσκονται μέσα στο μαγαζί τα οποία έτρωγαν σουβλάκια κει έπιναν ποτά.

Ο Γ.Λ. με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήρια του Πειραιά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία στη Λακωνία – «Ήταν λίγο ιδιόρρυθμος»
«Πέρασαν από το μυαλό μας όλα, ότι κάποιος μπορεί να τον έχει απαγάγει, ότι είχε οικονομικές διαφορές με κάποιους ή ότι μπορεί να εξαφανίστηκε μόνος του»
Ο επιχειρηματίας Κώστας Γρεβενίτης που εξαφανίστηκε στη Λακωνία