Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Συνελήφθη ο βασανιστής – ληστής που ξυλοφόρτωσε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

Συνελήφθη ο βασανιστής – ληστής που ξυλοφόρτωσε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών έπεσε ένας 21χρονος, ο οποίος συμμετείχε σε ληστεία εναντίον ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία μάλιστα είχε χτύπησε με ιδιαίτερη βιαιότητα.  

Με ένταλμα και μετά από συντονισμένη επιχείρηση στον Ασπρόπυργο  άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον 21χρονο, ο οποίος μαζί με μια 39χρονη κι ένα άγνωστο δράστη κατηγορούνται για τη βίαιη ληστεία.  

Οι δράστες το μεσημέρι της 13ης Φεβρουαρίου  επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 21χρονου, μετέβησαν σε οικία, στην περιοχή του Αιγάλεω, που διαμένει το θύμα τους.   

Η 39χρονη αποβιβάσθηκε από το αυτοκίνητο και προσποιούμενη ότι θέλει νερό, έπεισε την ηλικιωμένη γυναίκα να εισέλθει στην οικία της. Στη συνέχεια ο 21χρονος που ακολουθήσε τη συνεργό του, με χρήση σωματικής βίας και απειλή μαχαιριού, επιδεικνύοντας έντονη σκληρότητα, την ακινητοποίησε και απαίτησε να του παραδώσει χρήματα, αφαιρώντας ταυτόχρονα βιαίως από τα αυτιά της ζευγάρι σκουλαρίκια που φορούσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Οι δράστες στη συνέχεια, επιβιβαζόμενοι στο όχημα, τράπηκαν σε φυγή. 

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις