Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο ο «Τάκης ο Αλβανός», πρωτοπαλίκαρο του Ριζάι – Η έκρηξη στο Smart το 2014 και οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο ο «Τάκης ο Αλβανός», πρωτοπαλίκαρο του Ριζάι – Η έκρηξη στο Smart το 2014 και οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα

Συνελήφθη 48χρονος Αλβανός στο αεροδρόμιο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και έκρηξης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για πρωτοπαλίκαρο του βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι, γνωστός ως «Τάκης ο Αλβανός». «Η σύλληψή του στο αεροδρόμιο έγινε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την Ελλάδα. Μάλιστα, κατηγορείται για έκρηξη που έγινε στα τέλη του 2014 σε ένα εν κινήσει αυτοκίνητο smart στην Αττική Οδό κοντά στο αεροδρόμιο, η οποία οδήγησε στον θάνατο ενός 35χρονου συμπατριώτη του.

Παράλληλα, ο 48χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για εμπλοκή σε ένοπλη επίθεση που έγινε σε μπαρ της Γλυφάδας από την οποία σκοτώθηκε ένα άτομα και τραυματίστηκαν τρία. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 48χρονος Αλβανός συνελήφθη χθες το απόγευμα (30.01.24) στο αεροδρόμιο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις