Ελλάδα

Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος 61χρονη για κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες (25.11.23) το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 61χρονη για κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια μέσω της αεροπορικούς οδού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο εντοπισμός της 61χρονης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος επετεύχθη στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων.

Συγκεκριμένα, εντός των αποσκευών της κατηγορούμενης, η οποία αφίχθη στη χώρα μας από Μαδρίτη, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στις αποσκευές της και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 37 κιλών, διαμοιρασμένη σε 32 νάιλον συσκευασίες. Η συλληφθείσα οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα