Ελλάδα

Συνελήφθη Τούρκος για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω – Oμολόγησε τον εμπρησμό, θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη

Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια.

Ο Τούρκος που ομολόγησε τον εμπρησμό για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω, αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

«Τρεις φορές αυτό τον μήνα εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στο όρος Αιγάλεω. Και τις τρεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί», επισημαίνει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας. 

 

Και προσθέτει: «Σήμερα όμως συνελήφθη ο υπαίτιος εμπρηστής, Τούρκος υπήκοος, που ομολόγησε την εγκληματική του πράξη. Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου».

«Το έχουμε πει πολλές φορές: Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι», τονίζει. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ατέλειωτος θρήνος για τους 7 φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο «δρόμο του θανάτου» στη Ρουμανία - Σε σοκ οι συγγενείς και η «οικογένεια» του Δικεφάλου
Στη Ρουμανία έχουν φτάσει οικογένειες των θυμάτων, «γράφοντας» την επόμενη πράξη του δράματος - Όλοι μιλούν για έναν δρόμο «καρμανιόλα» που θερίζει ζωές
Τραγωδία στη Ρουμανία
Βιολάντα: «Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν βάσει της προβλεπόμενης από τον νόμο διαδικασίας» – Νέα ανακοίνωση της εταιρείας
«Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές με στόχο την ταχύτερη δυνατή εξακρίβωση των αιτιών του τραγικού συμβάντος»
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ "ΒΙΟΛΑΝΤΑ" ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ