Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Συνελήφθησαν δυο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ για το βιασμό 19χρονης στο Α.Τ. Ομονοίας

Συνελήφθησαν δυο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ για το βιασμό 19χρονης στο Α.Τ. Ομονοίας

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες σε δυο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ μετά την καταγγελία μιας 19χρονης κοπέλας πως τη βίασαν μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Η νεαρή κοπέλα έχει καταγγείλει ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας μαζί με τους δυο αστυνομικούς και πως στα αποδυτήρια του τμήματος, εκείνοι την βίασαν.

Η 19χρονο έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος θα αναμένεται θα παραδώσει το πόρισμά του στις Εσωτερικές Υποθέσεις.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αρνούνται ότι βίασαν τη 19χρονη και ισχυρίζονται πως ο ένας από τους δυο είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με την νεαρή, μέσα στο αυτοκίνητό του μετά το τέλος της βάρδιάς του.

Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται επίσης ότι η κοπέλα τους πλησίασε στο Θησείο ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία και τους μίλησε και έκλεισε ραντεβού με τον έναν αφού θα σχολούσε.

Εκτός από τις μαρτυρικές καταθέσεις, οι Εσωτερικές Υποθέσεις θα εξετάσουν και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις