Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σύνταγμα: Χόλιγουντ… και σήμερα Καθαρά Δευτέρα – Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα!

Σύνταγμα: Χόλιγουντ… και σήμερα Καθαρά Δευτέρα – Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα!

Συνεχίζονται και την Καθαρά Δευτέρα (11.3.2019) τα κινηματογραφικά γυρίσματα στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας, για τις ανάγκες της ταινίας “Born to be murdered”…

Οι κάμερες, οι ηθοποιοί και τα μέλη των συνεργείων θα γυρίζουν πλάνα στο Σύνταγμα έως τις 18:00 το απόγευμα.

Ειδικότερα, όπως ενημέρωσε ο δήμος Αθηναίων, τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται πάνω στην πλατεία και περιμετρικά, αλλά και μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Σε αντίθεση με την Κυριακή (10.3.2019), την Καθαρά Δευτέρα (11.3.2019) δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

 Σύνταγμα: Πεδίο μάχης για… τα μάτια του Χόλυγουντ! video, pics

Η “καρδιά”του κέντρου της Αθήνας έγινε… κινηματογραφικό σετ από την Κυριακή 10.03.2019. Και αυτό γιατί η πλατεία Συντάγματος και οι δρόμοι της Αθήνας φιλοξενούν τα γυρίσματα της ταινίας “Born to be murdered”! Οι δρόμοι έκλεισαν και το Σύνταγμα μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης για το σενάριο!

Οι εικόνες εντυπωσιακές. Κάδοι φλέγονται, διαδηλωτές συγκρούονται με τα ΜΑΤ… Μια κατάσταση που -δυστυχώς- έχουμε ζήσει αμέτρητες φορές, αλλά αυτή τη φορά ήταν για τις ανάγκες μια ταινίας.

Δείτε τις εικόνες από το Σύνταγμα

Η ταινία «Born to be murdered» είναι ένα κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης, με σκηνοθέτη τον ιταλό Ferdinando Cito Filomarin. Παραγωγοί της ταινίας οι Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, των επιτυχιών Call me by your name, Suspiria και I am love, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο γιος του διάσημου ηθοποιού Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, είχαν γίνει γυρίσματα και στα Τρίκαλα. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Κυνηγημένος από αγνώστους,θα ζήσει μία περιπέτεια με φόντο την Αθήνα αλλά και την ορεινή Ελλάδα….

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις