Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Συνταρακτικές εξελίξεις για τον πράκτορα με τα χίλια πρόσωπα – Έκανε αγωγή στην ΕΥΠ και ζητά 4,3 εκατ. ευρώ – Η εμπλοκή του σε πυρηνικό υλικό

Συνταρακτικές εξελίξεις για τον πράκτορα με τα χίλια πρόσωπα – Έκανε αγωγή στην ΕΥΠ και ζητά 4,3 εκατ. ευρώ – Η εμπλοκή του σε πυρηνικό υλικό

– Ο πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα έχει στείλει αναφορά στον Άρειο Πάγο και επιστολή στον υπουργό Δημόσιας Τάξης
– Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται υπάρχουν στελέχη της ΕΥΠ που μπορούν να καταθέσουν υπέρ του, αλλά πάντα ανώνυμα
– Ο μυστικός πράκτορας είχε συμβάλλει καθοριστικά στην εξιχνίαση της απαγωγής πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή
– Είχε αναγκαστεί σε αυτή την υπόθεση να παριστάνει τον “παράνομο” σε εργοτάξιο όπου γινόταν το ξέπλυμα των λίτρων από την απαγωγή
– Πλέον μένει μαζί με την οικογένειά του κάπου στην Πελοπόννησο και τον προστατεύουν δεκάδες αστυνομικοί

Αναφορά στον Άρειο Πάγο, αλλά και επιστολή στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, απέστειλε τις προηγούμενες ημέρες ο πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα οποίος έχει καταθέσει αγωγή εναντίων της Υπηρεσίας του εν προκειμένω της ΕΥΠ, ζητώντας 4,3 εκατομμύρια ευρώ, για αμοιβές που δεν έλαβε λόγο της συμμετοχής σε επικίνδυνες αποστολές, τις οποίες έφερε όλες εις πέρας, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Συμφωνία με πληροφορίες ο πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα, διαβλέποντας σοβαρό κίνδυνο για την ζωή του, λόγω των υποθέσεων στις οποίες έχει εμπλακεί, απέστειλε επιστολή στον υπουργό Δημ. Τάξης αλλά και αναφορά στον Άρειο Πάγο, ενημερώνοντας την ανώτατη δικαστική Αρχή πως συγκεκριμένα στελέχη της Υπηρεσίας, της ΕΥΠ δηλαδή, είναι δυνατόν να καταθέσουν μέσω συμβολαιογράφου βέβαια, προκειμένου να βεβαιώσουν τα αναγραφόμενα του 63χρονου σήμερα πράκτορα στην αγωγή που έχει καταθέσει ενάντιον της Μυστικής Υπηρεσίας.

Βέβαια για να γίνει αυτό από εν ενεργεία στελέχη της ΕΥΠ, έστω κι αν έχουν αποσπαστεί πια στις αρχικές τους υπηρεσίες, ή ακόμα κι αν έχουν αποστρατευθεί είναι δυνατόν να δώσουν κατάθεση σε συμβολαιογράφο – τήρηση ανωνυμίας – εάν βέβαια ζητηθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος επιχειρηματίας, οποίος πριν από περίπου ένα μήνα παρ’ ολίγον να γίνει κομμάτια από χειροβομβίδα με την οποία άγνωστοι είχαν παγιδεύσει το αυτοκίνητο του, πλέον έχει ισχυρές ενδείξεις πως η ζωή του κινδυνεύει και ζητά την προστασία των Αρχών.

Μάλιστα σε επιστολή που απέστειλε πριν από λίγες ημέρες στον Υπουργό Δημ. Τάξης κ. Ν. Τόσκα, αναφέρει μεταξύ άλλων την καθοριστική, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, συμβολή του στην εξιχνίαση απαγωγής Έλληνα εφοπλιστή που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο:

“….”ξέχασε” το υπουργείο, να ανταμείψει τον πολίτη που με καθοριστική συμμετοχή του αυτός και μόνο αυτός – εγώ δηλαδή – με κίνδυνο ζωής του παραμένοντας για 6 μήνες και παριστάνοντας τον παράνομο σε συγκεκριμένο εργοτάξιο, στο τόπο δηλαδή που διαδραματίζετο η προσπάθεια του ξεπλύματος των λίτρων της απαγωγής και ξοδεύοντας χρήματα αλλά και κινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί ο ρόλος του……κατάφερα να ανακαλύψω τους δράστες”, αναφέρει ο πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα στην επιστολή του στον υπουργό Δημ. Τάξης.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ο οποίος φέρεται να έχει χάσει λόγο της εμπλοκής του με την ΕΥΠ πάνω από ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να φέρει σε πέρας επικίνδυνες αποστολές, ακόμα και σε θέματα που αφορούσαν την εγχώρια τρομοκρατία αλλά και την παράνομη πώληση πυρηνικού υλικού από ξένους πράκτορες, ζητά από την Μυστική Υπηρεσία με την αγωγή που έχει καταθέσει, να του δοθούν οι αμοιβές που κατά καιρούς κανόνιζαν για τις αποστολές που είχε αναλάβει.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του – κατοικούν σε νομό της Πελοποννήσου – και τον φυλούν νυχθημερόν αστυνομικοί, καθώς έπειτα από την αποκάλυψη του ρόλου του η ζωή τους έχει τεθεί σε κίνδυνο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε