Ελλάδα

Σύρος: Στη φυλακή γνωστός τραγουδιστής για αποπλάνηση ανήλικης – Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της 14χρονης

Ο τραγουδιστής φέρεται να έλεγε σε συγγενείς και φίλους πως «είναι όλα ψέματα» και ότι η ανήλικη είχε πει ότι είναι 16 ετών και του έστελνε μηνύματα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στη Σύρο και οδηγείται στη φυλακή με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός κοριτσιού 14 ετών. «Είναι όλα ψέματα», είναι ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με το syrostoday.gr, ο 44χρονος τραγουδιστής συνελήφθη το μεσημέρι της 2ας Ιουνίου στη Σύρο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σύρου για υπόθεση αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση.

Στον 44χρονο μετά από απόφαση του δικαστηρίου, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή και θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, στο κινητό μίας 14χρονης εντοπίστηκαν μηνύματα που αντάλλασσε μαζί της το 2025. Τα βρήκαν οι γονείς της και προχώρησαν σε καταγγελία στις αρχές του 2026.

«Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος γενικά, έχει κοινωνικές επαφές. Καταλαβαίνετε ότι ένας διασκεδαστής μιλάει με όλον τον κόσμο. Εγώ το αποκλείω, πιστεύω ότι τα μυαλά του τα έχει στο κεφάλι του. Επειδή είναι πολύ κοινωνικός άνθρωπος και λόγω της δουλειάς του, και πολύ χαρούμενος και ευχάριστος, προφανώς κάπως έτσι έχει γίνει το μπέρδεμα», λέει φίλη του τραγουδιστή.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», ήταν η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του παιδιού, ενώ ο κατηγορούμενος, λίγο πριν οδηγηθεί στις φυλακές, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού.

Η φίλη του κατηγορούμενου προσθέτει: «Ο νόμος είναι σαφής και όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, που ελπίζω να λειτουργήσει, ό,τι κι αν είναι αυτό».

Όσο η έρευνα ήταν σε εξέλιξη, ο τραγουδιστής φέρεται να έλεγε σε συγγενείς και φίλους πως «είναι όλα ψέματα» και ότι η ανήλικη, η οποία του είχε πει ότι είναι 16 ετών, πήγαινε στα μαγαζιά όπου τραγουδούσε και του έστελνε μηνύματα.

  

Τελικά βρέθηκε εκείνος στη θέση του κατηγορούμενου και θα οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα δολοφονίας στη Δροσιά: «Η 27χρονη χειραγωγούσε τον 29χρονο και έγινε ό,τι έγινε» λέει φίλη του δράστη
Την 27χρονη πρώην σύζυγο του 38χρονου και νυν σύντροφο του 29χρονου κατηγορούν οι πλευρές θύματος και δράστη για την απόπειρα δολοφονίας που έστειλε τον πρώτο στο νοσοκομείο και τον δεύτερο στη φυλακή
Η στιγμή που ο δράστης πυροβολεί τον 38χρονο στη Δροσιά
Καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την προσωρινή παύση προέδρου Εφετών
«Η σημερινή απόφαση αποτελεί μια σημαντική συμβολή στην προστασία της ελευθερίας της έκφρασης, της δικαστικής ανεξαρτησίας και, τελικά, της ίδιας της ποιότητας της Δικαιοσύνης σε μια δημοκρατική κοινωνία» τονίζει ο δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 7
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Τι έδειξαν οι ιατροδικαστικές της 54χρονης και του 26χρονου – Το ενδεχόμενο αυτοχειρίας και τα κατασταλτικά φάρμακα
Οι αρχές «βλέπουν» δολοφονία του Ολύμπιου από την μητέρα του και αυτοχειρία - Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να κάνει ο 65χρονος Ιταλός
Ο 26χρονος Ολύμπιος, η 54χρονη μητέρα του, Μαρία και το σπίτι στο Αίγιο όπου εντοπίστηκαν νεκροί