Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σύζυγος Χαρδαλιά: «Ευχαριστώ τον Θεό, θα μπορούσαμε να έχουμε θύμα»

Σύζυγος Χαρδαλιά: «Ευχαριστώ τον Θεό, θα μπορούσαμε να έχουμε θύμα»

Για την εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της στον Βύρωνα μίλησε η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά και περιέγραψε τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

«Το υλικό δείχνει τρία άτομα που εμπλέκονται σε αυτήν την ενέργεια: ένας άνδρας περνάει πρώτος και δίνει σήμα, βγαίνουν από τη γωνία οι δυο που εκτέλεσαν. Ο ένας έρχεται στην είσοδο αφήνει σακίδια και ο άλλος στη βιτρίνα απέναντι. Μετά οι δυο έφυγαν στο στενό, ο τρίτος δεν φαίνεται να έχει άμεση σχέση εγώ εικάζω. Είναι με κουκούλες γιατί όπως πάντα κρύβονται. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και θα έχουμε εξελίξεις», είπε στο star για τη στιγμή της επίθεσης η Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Click4more: Βίντεο σοκ από την στιγμή της επίθεσης ανέβασε ο Νίκος Χαρδαλιάς! «Άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό»

Παράλληλα η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται και πως δεν μπορούν να την εκφοβίσουν.

«Είμαι 25 χρόνια στον χώρο της γυμναστικής, δεν έχω ποτέ καμία απειλή από κανέναν. Δεν θέλω να κάνω αξιολογήσεις, αλλά προφανώς από εκεί (τον σύζυγό μου) ξεκινάει το ζήτημα. Δε φοβόμαστε παιδιά, ας αναλογιστούν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε θύμα».

Ακόμη η κ. Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε και στον νεαρό που επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά, που όπως είπε παραλίγο να γίνει το θύμα της επίθεσης, αφού αν είχε κάνει ένα βήμα παραπάνω θα είχε άλλη έκβαση η υπόθεση: «Αυτό που με έχει στεναχωρήσει είναι ότι παραλίγο να έχουμε θύμα, έναν νεαρό που προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά και τον ευχαριστώ πολύ. Ένα βήμα να είχε κάνει μπορεί να είχαμε άλλη εξέλιξη. Το παιδί είχε άγιο όπως είπε. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ τον θεό και την τύχη που τον βοήθησε να το αποφύγει, γιατί ήταν θέμα τύχης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις