Ελλάδα

Σύζυγος υπ. Οικονομικών: “Αγανακτώ…”

“Ακόμη και στο σπίτι πρέπει να λύνουμε το...

παζλ”, είναι ο τίλος συνέντευξης που παραχώρησε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Φαϊνάνσελε Ντάγκμπλαντ» η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών.

Η Ολλανδή στην καταγωγή Γιακολίν Βίνκε δηλώνει ότι χάνει την ψυχραιμία της όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με την περιβόητη ελληνική γραφειοκρατία. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι, εάν «ο τεχνικός του υπολογιστή τής κόψει μία απόδειξη 20 ευρώ, θα πρέπει η ίδια να πάει στην Εφορία και να περιμένει στην ουρά για να εισπράξει μόλις 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι…».

Η κα Βίνκε που έχει δική της διαδικτυακή επιχείρηση, παραπονιέται επειδή από το λάπτοπ της δεν μπορεί να κόψει αποδείξεις, τις οποίες όμως τώρα μαζεύουν μανιωδώς οι φορολογούμενοι, στο πλαίσιο της πολιτικής που αποφάσισε ο σύζυγός της!

Διευκρινίζει ωστόσο ότι θέλει να δώσει το καλό παράδειγμα και γι’ αυτό μαζεύει όλες τις αποδείξεις σε ένα κουτί.

 

“Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ετήσιες αποδοχές που δεν φτάνουν ούτε το μισό των αποδοχών ενός Ολλανδού υπουργού, υπάρχουν δυσκολίες για να το διαχειριστείς”, δηλώνει η Γ. Βίνκε, η οποία προβλέπει ότι οι νέοι φόροι που προωθεί ο σύζυγός της θα αφορούν και τον οικογενειακό προϋπολογισμό της. Πάντως η ίδια δηλώνει αστειευόμενη ότι “δεν θα κάνει απεργία”!

 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 17χρονος στα Γλυκά Νερά έχει αλλάξει σχολείο 2 φορές για βίαιη συμπεριφορά - «Χτύπησε άγρια συμμαθητή του εν ώρα μαθήματος»
«Ήμουν με τους φίλους μου σε ένα κιόσκι και καθόμασταν. Ήρθε ο 48χρονος και άρχισε να πειράζει μια φίλη μας. Όταν του ζητήσαμε τον λόγο αυτός γύρισε και με κλώτσησε στο πόδι», κατέθεσε ο ανήλικος
Γλυκά Νερά: Ο 17χρονος έχει αλλάξει σχολείο 2 φορές για βίαιη συμπεριφορά – «Χτύπησε άγρια συμμαθητή του εν ώρα μαθήματος»