Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Τα αρχαία τρίγωνα της Ελλάδας: Ταξίδια μυστηρίου και απαράμιλλης ομορφιάς

Τα αρχαία τρίγωνα της Ελλάδας: Ταξίδια μυστηρίου και απαράμιλλης ομορφιάς

Τα αρχαία τρίγωνα της Ελλάδας εξάπτουν τη φαντασία των ταξιδιωτών. Εγχώριων και ξένων.

Κάθε χώρα έχει και την ιστορία της και καμία δεν μπορεί να υποτιμηθεί, αλλά το να σταθεί κάποιος σε αυτή της Ελλάδας δεν είναι τοπικιστικό αλλά κατανοητό, αφού το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα, χιλιάδες χρόνια μετά, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν, φανερώνει ότι κάτι ιδιαίτερο γινόταν.

Κάτι που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τότε πολιτισμό, ο οποίος εντυπωσιάζει και στο παρόν, όπως για παράδειγμα τα αρχαία τρίγωνα της Ελλάδας.

Σημεία που μπορεί ο καθένας να επισκεφθεί, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ακουμπήσει την ιστορία και να τη συνδυάσει με τη διασκέδαση, σε μια εξέλιξη που θα άφηνε ικανοποιημένους και τους αρχαίους Έλληνες…

Τα γεγονότα λένε το εξής: Ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ο Ναός της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα και ο Ναός του Ηφαίστου στο Θησείο της Αθήνας δημιουργούν ένα ισοσκελές τρίγωνο.

Οι θεωρίες συνωμοσίας λένε… διάφορα για τους λόγους που έγινε αυτό, αλλά δεν είναι το θέμα που θα μας απασχολήσει στην παρούσα στιγμή.

Μην ξεχνάμε πως τα αρχαία τρίγωνα της Ελλάδας προσφέρουν πολλαπλές εμπειρίες. Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι το λιγότερο.

Στο κάτω-κάτω, όταν πας στο Σούνιο, το μυαλό σου αμέσως ηρεμεί, οπότε από το να προβληματιστείς γιατί δημιουργήθηκε αυτό το τρίγωνο, είναι μάλλον καλύτερο το να πας στον ναό του Ποσειδώνα για να απολαύσεις από εκεί και το ηλιοβασίλεμα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις