Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τα «Δώρα Αγάπης» της ΑΒ μοιράζουν και φέτος χαρά και αγάπη σε χιλιάδες συνανθρώπους μας

Τα «Δώρα Αγάπης» της ΑΒ μοιράζουν και φέτος χαρά και αγάπη σε χιλιάδες συνανθρώπους μας

Τι είναι τα Χριστούγεννα εάν όχι η εποχή της ευγνωμοσύνης αλλά και της προσφοράς; Είναι η περίοδος κατά την οποία «ανοίγει ένα μικρό παραθυράκι» στον χρόνο, και τα θαύματα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Η εποχή που αγγίζει λίγο περισσότερο την ευαίσθητη πλευρά μας και μας κάνει να θέλουμε να προσφέρουμε μέσα από την καρδιά μας σε όσους μας έχουν ανάγκη. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από την αγάπη που μπορούμε να δείξουμε σε έναν άνθρωπο που τη χρειάζεται. Και αυτή η αγάπη μπορεί να λάβει διάφορες μορφές, διαστάσεις και σχήματα.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αυτή η αγάπη έχει σχήμα κουτιού -για έκτη συνεχή χρονιά- και ονομάζεται «Δώρο Αγάπης». Έχει ήδη καταφτάσει σε 180 επιλεγμένα καταστήματά της καθώς και στο AB Eshop. Δεν είναι όμως ένα απλό κουτί αλλά πολλά παραπάνω. Είναι το επόμενο γεύμα μίας οικογένειας, με λαχταριστά ζυμαρικά που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Είναι σοκολατένιες λιχουδιές που θα δώσουν με στοργή οι γονείς στα παιδιά τους. Είναι μπισκότα, που θα μοιραστούν τα αδέρφια. Είναι η ανιδιοτελής φροντίδα, η οποία «περνάει» από έναν άγνωστο σε έναν άλλον, προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην αόρατη -αλλά ισχυρή- αλυσίδα πράξεων φροντίδας των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, μέσα σε κάθε «μαγικό» μπλε «Δώρο Αγάπης» θα βρούμε πένες, φαρίνα, μαρμελάδα, τομάτα πασσάτα, μπισκότα γεμιστά και σοκολάτα γάλακτος ενώ, η τιμή του είναι μόλις 3,59 ευρώ.

Μάλιστα οι τρόποι που μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από το «Δώρο Αγάπης» είναι πολλοί. Μπορούμε είτε να το χαρίσουμε όπου εμείς επιλέξουμε, είτε να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος, και οι άνθρωποι της ΑΒ θα αναλάβουν να το προσφέρουν σε άτομα που το χρειάζονται πραγματικά. Ενώ για κάθε «Δώρο Αγάπης» που εμείς θα αγοράσουμε, η ΑΒ θα προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. Ο Σύλλογος Φλόγα στέκεται χρόνια τώρα δίπλα σε παιδιά που νοσούν από καρκίνο αλλά και στις οικογένειές τους, προσφέροντάς τους ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα. Μοιράζεται τις αγωνίες τους και στηρίζει με κάθε τρόπο τους αγώνες τους. Η ΑΒ μας προσκαλεί να στηρίξουμε την προσπάθειά τους, προκειμένου να έχουμε όλοι μας γιορτές γεμάτες χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις, όπως μας αξίζει.

Φέτος λοιπόν, ανάμεσα στα δώρα που θα επιλέξουμε, ας κάνουμε τη διαφορά με ένα δώρο φροντίδας και προσφοράς. Ας κάνουμε ένα «Δώρο Αγάπης» και ας ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Καλές Γιορτές!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις