Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τα εργαλεία κήπου STIHL που θα κάνουν κάθε εργασία σας παιχνιδάκι! Μην χάσετε την Φθινοπωρινή καμπάνια STIHL!

εργαλεία κήπου STIHL

Η φθινοπωρινή καμπάνια της STIHL αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες κηπουρούς. Πόσο μάλλον, όταν φέτος το φθινόπωρο, μπορούμε όλοι να βρούμε τα εργαλεία & τα μηχανήματα που ονειρευόμαστε, στις πιο προσιτές και συμφέρουσες τιμές.

Με το όφελος απόσυρσης 20% έως και 25%, μπορείτε σήμερα να αντικαταστήσετε το παλιό σας μηχάνημα κήπου οποιασδήποτε μάρκας & σε οποιαδήποτε κατάσταση, με ένα ολοκαίνουριο STIHL!

Ποιο είναι το μηχάνημα STIHL που έχετε ανάγκη;

Ελαιοραβδιστικά

Κατακτήστε τον ελαιώνα με δύναμη STIHL και με το επαναστατικό ελαιοραβδιστικό SP 401 με γάντζο, πανίσχυρο, με αντιδονητικό σύστημα κατά των κραδασμών, ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση και ειδικά σχεδιασμένο για αποτελεσματικό ραβδισμό ελιάς και μικρών καρπών. Η απόδοση του (3.328 δονήσεις / λεπτό) αλλά και η τιμή του, θα σας εντυπωσιάσει!

Για τους λάτρεις των επαναφορτιζόμενων, το ελαιοραβδιστικό SPA 65 με χτένια από ανθρακόνημα, έχει δημιουργηθεί για να κάνει την εργασία σας άνετη, με εντυπωσιακή ταχύτητα κίνησης, ιδανικό για επαγγελματίες που μπορούν να εκτιμήσουν τη στιβαρότητα ενός ευέλικτου μηχανήματος σε τιμή έκπληξη.

Αλυσοπρίονα

Ηγέτιδα στην κατηγορία παγκοσμίως, η STIHL διαθέτει μια πλούσια, πολυμορφική συλλογή από καινοτόμα αλυσοπρίονα, ικανή να καλύψει την κάθε διαφορετική ανάγκη, προτίμηση & στυλ εργασίας σας. Επιλέξτε σήμερα το νέο απίστευτης δυναμικής αλυσοπρίονο που σας ταιριάζει, ανάμεσα από ηλεκτρικά, επαναφορτιζόμενα & βενζινοκίνητα, με όφελος απόσυρσης και σε μοναδικές φθινοπωρινές ευκαιρίες.

Εκμεταλλευτείτε τη φθινοπωρινή καμπάνια, για να αποκτήσετε σήμερα και ένα εντυπωσιακής απόδοσης κλαδευτικό αλυσοπρίονο, κερδίζοντας αυτόματα 5 χρόνια εγγύησης!

Χορτοκοπτικά / Θαμνοκοπτικά

Τα χορτοκοπτικά STIHL αναλαμβάνουν δράση και φέρνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Σαρώστε τον κήπο ή το κτήμα σας με τη δύναμη και την τεχνολογική τους αρτιότητα και μεταμορφώστε κάθε εξωτερικό χώρο με ταχύτητα και άνεση σε κάθε χρήση. Επιλέξτε το χορτοκοπτικό/θαμνοκοπτικό STIHL που «δένει» αρμονικά με το μέγεθος, τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κήπου σας, ανάμεσα από απίστευτες φθινοπωρινές ευκαιρίες με όφελος απόσυρσης του παλιού σας μηχανήματος σε οποιαδήποτε κατάσταση και από οποιαδήποτε μάρκα.

Ξυλοκοπτικό GTA 26

Το πιο πολυχρηστικό επαναφορτιζόμενο εργαλείο της STIHL, έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού χρήστη! Το καινούριο GTA 26, ένα μικρό εργονομικό θαύμα ακρίβειας & δύναμης, σχεδιάστηκε για κλάδεμα δέντρων και θάμνων, περίτεχνες ξυλοκατασκευές αλλά και τεμαχισμό υλικού κοπής έως 10cm. Κυρίως όμως, σχεδιάστηκε για να κάνει τη ζωή και τις εργασίες σας, πιο εύκολες!

Απολαύστε κάθε χρήση με υψηλές επιδόσεις και τιμή έκπληξη.

Εσείς ποιο εργαλείο / μηχάνημα STIHL ονειρεύεστε;

Ξεφυλλίστε το νέο φθινοπωρινό φυλλάδιο STIHL 2020 και ένα είναι σίγουρο:

Θα το βρείτε εκεί, στην πιο συμφέρουσα και προνομιακή τιμή!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις