Ελλάδα

Τα “πιλάφια” του ΠΝ απαντούν μέσα από τα κύματα του Αιγαίου – Σάλος με δημοσίευμα

Τα “πιλάφια” του Πολεμικού Ναυτικού όπως με ανεξήγητη αλαζονεία αποκαλεί μεγάλη αθηναϊκή εφημερίδα τα στελέχη του ΠΝ έσωσαν άλλη μια ανθρώπινη ζωή.

Με ισχυρούς ανέμους και μεγάλη θαλασσοταραχή…τα “πιλάφια” όπως απαξιωτικά τους χαρακτήρισε ο συντάκτης του δημοσιεύματος από την ασφάλεια του γραφείου του, κατόρθωσαν αυτό που δεν μπόρεσε ούτε το λιμενικό ούτε τα εμπορικά πλοία που βρίσκονταν στην περιοχή. Να σώσουν έναν βρετανό που με το σκάφος του βρέθηκε σε θανάσιμο κίνδυνο δυτικά της Ρόδου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onlaert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός – Τσατραφύλλιας: Καύσωνας από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη – Στους 43 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
«Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από την Κυριακή 20/7 μέχρι τουλάχιστον και την Τρίτη 22/7, (ίσως και Τετάρτη), θα βιώσουμε τον πρώτο ισχυρό καύσωνα του καλοκαιριού»
παραλία 1
Η Αφροδίτη Γεωργούση «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Αισθάνομαι δικαιωμένη»
Με το άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου που έκριναν ένοχο τον Πέτρο Φιλιππίδη για δύο απόπειρες βιασμού, οι 2 καταγγέλλουσες για τα περιστατικά το 2010 και το 2014, ξέσπασαν σε λυγμούς
Η Αφροδίτη Γεωργούση, μία από τις 2 καταγγέλλουσες στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη 10
Ένοχος αλλά εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις 2 απόπειρες βιασμού - «Αισθάνομαι δικαιωμένη», λέει το θύμα
Του επιβλήθηκε ποινή 3 ετών με αναστολή και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό - Όλα όσα είπαν στις κάμερες οι δικηγόροι των ηθοποιών που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη
Ο Πέτρος Φιλιππίδης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
36