Ελλάδα

Τα ταξί κήρυξαν στάση εργασίας την Πέμπτη – Ζητούν τη χρήση των λεωφορειολωρίδων

Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων έχει οριστεί για τις 09:30 π.μ. στην συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Λεωφόρο Αθηνών

Στάση εργασίας την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025 κήρυξαν τα ταξί η οποία θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα προειδοποιητική στάση εργασίας την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025, από 09.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. , και πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Μεταφορών αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) κατά τη χθεσινή (16/01/2025) συνεδρίαση του, όπου και συζητήθηκε το σχέδιο νόμου που αφορά το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Με ομόφωνη απόφαση το Συμβούλιο αποφάσισε την κλιμάκωση των προσπαθειών για την χρήση των λεωφορειολωρίδων τουλάχιστον από τα έμφορτα Ταξί.

Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων έχει οριστεί για τις 09:30 π.μ. στην συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Λεωφόρο Αθηνών. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Μεταφορών και θα επιδοθεί ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ως μάνα έχω δεχτεί πάρα πολύ άδικη κριτική, σωστή και δίκαιη η διάταξη για τη συνεπιμέλεια
«Το ουσιαστικό θέμα είναι ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρότεινε μία διάταξη, η οποία όλοι λένε ότι ήταν ορθή και δίκαιη», είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη
Όλγα Κεφαλογιάννη
Ο Μάρτης φέρνει την άνοιξη χωρίς ισχυρές βροχές και χιόνια - Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια
Πρόκειται για εποχική πρόγνωση, τονίζοντας πως «είναι εργαλεία που δεν προβλέπουν τον καιρό συγκεκριμένων ημερών αλλά τη στατιστική απόκλιση από το κλιματικό μέσο για τους επόμενους μήνες»
Ανθισμένη αμυγδαλιά
Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Βροχές σε Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 και στα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά νωρίς το πρωί
ΚΑΙΡΟΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ