Ελλάδα

Τα ταξί κήρυξαν στάση εργασίας την Πέμπτη – Ζητούν τη χρήση των λεωφορειολωρίδων

Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων έχει οριστεί για τις 09:30 π.μ. στην συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Λεωφόρο Αθηνών

Στάση εργασίας την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025 κήρυξαν τα ταξί η οποία θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα προειδοποιητική στάση εργασίας την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025, από 09.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. , και πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Μεταφορών αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) κατά τη χθεσινή (16/01/2025) συνεδρίαση του, όπου και συζητήθηκε το σχέδιο νόμου που αφορά το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Με ομόφωνη απόφαση το Συμβούλιο αποφάσισε την κλιμάκωση των προσπαθειών για την χρήση των λεωφορειολωρίδων τουλάχιστον από τα έμφορτα Ταξί.

Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων έχει οριστεί για τις 09:30 π.μ. στην συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Λεωφόρο Αθηνών. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Μεταφορών και θα επιδοθεί ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η Ελληνίδα προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για την διαμονή της στο Ιράν: «Η εθνική μπάσκετ γυναικών δεν βγάζει ποτέ το χιτζάμπ»
«Απαγορεύονται άντρες θεατές σε παιχνίδια γυναικών στο Ιράν, οι παίκτριες άφηναν τη μπάλα για να φτιάξουν τη μαντίλα» λέει η Ελένη Καπογιάννη
Ελένη Καπογιάννη
Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού υπάρχουν προβλήματα αυτή την ώρα
Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται σε Κηφισό, γύρω από το κέντρο της Αθήνας, στη Συγγρού αλλά και σε τμήματα της Αττικής Οδού κοντά στους κόμβους σύνδεσης με τις εθνικές οδούς
Κίνηση