Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τα θύματα των βασανιστηρίων του 42χρονου YouTuber στο Live News – «Είναι το καλύτερο παιδί»

Τα θύματα των βασανιστηρίων του 42χρονου YouTuber στο Live News – «Είναι το καλύτερο παιδί»

Ολοένα και πιο φρικιαστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη δράση του 42χρονου, ο οποίος εκμεταλλευόταν ανθρώπους με νοητική υστέρηση και τους υπέβαλε σε βασανιστήρια μόνο και μόνο για να παίρνει τα λεφτά από τις συνδρομές των θεατών μέσω social media.

«Πενηντάρικα, κατοστάρικα, ήταν πολλά λεφτά να φανταστείτε. Το γιαούρτωμα πόσο ήταν; 30€», δηλώνουν τα θύματα του 42χρονου στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Εκείνος τους δελέαζε με τα χρήματα που έπαιρναν από κάθε live stream και σε κάθε δοκιμασία… βασανιστηρίων έπαιρναν και την ανάλογη αμοιβή ανάλογα με τη δυσκολία.

Η κοπέλα που φαίνεται στο βίντεο του LIVE NEWS να κάθεται και να της ξυρίζει το μαλλί μιλάει για την φρίκη που έχει ζήσει, τόσο εκείνη όσο και ο 25χρονος φίλος της που κακοποιείται σε ζωντανή μετάδοση. «Δεν μου αρέσει που μου κάνανε το μαλλί. Ήταν δοκιμασίες που κάναμε όλοι με τα challenge», δηλώνει η ίδια.

Σε ένα άλλο live stream, ο 42χρονος κατηγορούμενος κρατάει στα χέρια του ένα τέιζερ και χτυπάει το θύμα στην καρδιά. «Το πιο δύσκολο ήταν αυτό με το τέιζερ, 200€ θα έπαιρνα», δηλώνει το θύμα.

Παίρνει ένα ρόπαλο και αρχίζει να τον χτυπάει με μανία. Προσπαθεί να συνέλθει από το ηλεκτροσόκ. «Δεν υπήρχαν φορές που ήταν υπερβολικά; Ναι ήταν αλλά εμείς το κάναμε γιατί ήταν content (περιεχόμενο), είμαστε σκληροπυρηνικοί άνθρωποι με δύναμη, με θάρρος», εξηγούν τα θύματα.

Ο 42χρονος, όμως, φαίνεται ότι έχει πείσει τα θύματά το πως είναι ένας καλός άνθρωπος και τους βοηθάει, παρά τα βασανιστήρια που τους υπέβαλε.

«Είναι το καλύτερο παιδί που γνώρισα ποτέ, τον αγαπάω, τον εκτιμάω, ανυπομονούμε να βγει από εκεί μέσα που τον βάλανε», δηλώνει ένα από τα θύματα. Ένα άλλο συμπληρώνει πως ο 42χρονος είναι «ένα από τα καλύτερα παιδιά, μας βοήθησε, μας έδωσε τα πάντα και ακόμα μας προσφέρει και άλλα πράγματα. Θα μας πάρει κινητά καινούρια. Δεν είναι κακός άνθρωπος, ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι».

Τρία ολόκληρα χρόνια βασανιστηρίων σε ζωντανή σύνδεση. Χρήστες του διαδικτύου πλήρωναν για να δουν ανθρώπους να υποφέρουν.

  • «Πόσα λεφτά έχεις βγάλει από το streaming μέχρι τώρα;
  • Έχω βγάλει πολύ. 5-6.000€».

«Είναι μία υπόθεση η οποία για πρώτη φορά έρχεται στη χώρα μας στην κοινωνική δικτύωση με τόση σκληρότητα, τόσο επαγγελματισμό, τόση βαρβαρότητα και πάνω από όλα οικονομικά οφέλη», υπογράμμισε ο Μανώλης Σφακιανάκης.

22.000 συνδρομητές στη φρίκη

Συνολικά 22.000 συνδρομητές παρακολουθούσαν αυτή τη φρίκη. Κάτω από τα βίντεο τα σχόλια χρηστών διχάζουν. Άλλοι σοκαρισμένοι από το περιεχόμενο σχολιάζουν:

«Είναι άρρωστο να βλέπει κανείς τέτοια βίντεο. Κρίμα!».

Και άλλοι φαίνεται να απολαμβάνουν το αποκρουστικό θέαμα: «Επικό live αυτό» και «το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου».

«Άκου τι θα σου πω. Δέξου την πρόκληση και στο ορκίζομαι σε τρία λεπτά θα σου έχω ξεκολλήσει το κεφάλι».

Ο 42χρονος ακούγεται να δίνει ραντεβού για ξύλο σε live streaming. «Λοιπόν κλείνουμε το live και θα δούμε αν ξανά ανοίξουμε».

Ένας άνδρας μπαίνει μέσα στο σπίτι και αρχίζουν μπροστά στην κάμερα να πιάνονται στα χέρια.

Ο 42χρονος που έχει συλληφθεί από τις Αρχές πρωταγωνιστεί στα περισσότερα από αυτά τα βίντεο. Δείχνει ζωντανά στην κάμερα πώς έχει γίνει το χέρι του μετά από τις μπουνιές που έριξε.

Αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Νεαροί θύματα της κακοποίησης από τον 42χρονο στο LIVE NEWS

Δύο από τα θύματα κακοποίησης του 42χρονου μίλησαν στο LIVE NEWS για τα όσα βίωσαν.

«Αυτά τα βασανιστήρια πρέπει να σταματήσουν. Δεν ήταν σωστά αυτά που έχουν γίνει. Δεν είναι κακός άνθρωπος, μας βοήθησε», είπε ένας εκ των δύο.

«Αυτό πρέπει να σταματήσουν γιατί είναι επικίνδυνα. Εμείς τα κάναμε με τη θέλησή μας αυτά. Όταν εγώ είπα όχι, ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν το έκανε και δεν μας ανάγκαζε. Εμένα με βοήθησε πολύ, δεν είναι για φυλακή», είπε ένας ακόμη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις