Ελλάδα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ασφαλείας Χρηματαποστολών και Φυλάκων

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ασφαλείας Χρηματαποστολών και Φυλάκων.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος συζήτησε διεξοδικά με την Ομοσπονδία για τα μεγάλα προβλήματα του Κλάδου.Κυρίαρχο ζήτημα ήταν η απλοποίηση των διαδικασιών για την έκδοση άδειας προσωπικού ασφαλείας καθώς και η ευελιξία στις μετακινήσεις των τεθωρακισμένων οχημάτων χρηματαποστολών.

Ο Υπουργός αναγνώρισε τα δίκαια αιτήματα της Ομοσπονδίας και ανέλαβε την ευθύνη, μαζί με το νομικό του επιτελείο, για άμεση πρωτοβουλία αναθεώρησης του πλαισίου έκδοσης των αδειών.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου και ο Γεν. Γραμματέας κ. Νίκος Γιαννακάκης (στελέχη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ).

Τέλος οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους προς όφελος των εργαζομένων του Κλάδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Το τηλεφώνημα του ανιψιού του 68χρονου στον εργοδότη του 22χρονου κατηγορούμενου ως συνεργού
«Δεν έφερε όπλο και δεν πυροβόλησε», λέει ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του διπλού εγκλήματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ανιψιού του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
Οι δύο κατηγορούμενοι της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Αλλάζουν τα δεδομένα στη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα με την επιφανειακά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία
Η νέα τεχνική αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που διασφαλίζει υψηλής ποιότητας θεραπεία για ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα σε αρχικά στάδια, με μεγάλη ακρίβεια και με λιγότερες παρενέργειες στους υγιείς ιστούς
istock