Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ταξίδι με αυτοκίνητο: Τρεις παραλίες του Αιγαίου που δε χρειάζεσαι πλοίο για να πας

Ταξίδι με αυτοκίνητο: Τρεις παραλίες του Αιγαίου που δε χρειάζεσαι πλοίο για να πας

Το να κάνεις τις βουτιές σου στο Αιγαίο αλλά να μη χρειάζεται να πάρεις πλοίο είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση. Και στην πραγματικότητα αυτό είναι κάτι που μπορείς να κάνεις εύκολα ξεκινώντας το ταξίδι με αυτοκίνητο από την Αθήνα.

Διανύοντας μεγαλύτερη ή μικρότερη απόσταση, μπορείς να προσεγγίσεις παραλίες του Αιγαίου χωρίς να μπεις σε πλοίο, παρά μόνο οδηγώντας το αυτοκίνητό σου.

Έχοντας βρεθεί σε αρκετές από αυτές, μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά ότι θα βρεις παραλίες με άμμο ή με βότσαλο στις οποίες θα θες να μείνεις μέχρι και το ηλιοβασίλεμα. Και γιατί να μην το κάνεις;

Παραλία Παπά Νερό στο Πήλιο: Μια απέραντη παραλία με άμμο που βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου. Η παραλία με το παράξενο όνομα, η Παπά Νερό βρίσκεται στο Πήλιο και το σίγουρο είναι ότι αν βρεθείς στην περιοχή (φυσικά με το αυτοκίνητο) είναι μια από τις παραλίες του Αιγαίου που πρέπει να επισκεφθείς.

Η συγκεκριμένη παραλία του Πηλίου διαθέτει πεντακάθαρα, κρυστάλλινα νερά τα οποία είναι ρηχά στην αρχή και μετά βαθαίνουν.

Είναι πολύ μεγάλη σε έκταση άρα πάντα θα βρίσκεις μια γωνιά χωρίς πολύ κόσμο για να σταθείς. Εκτός από το οργανωμένο τμήμα της, υπάρχει άπλετος χώρος για να βάλεις τη δική σου πετσέτα και ομπρέλα. Η Παπά Νερό είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες του Πηλίου που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις